Miten Laittaa Ripsiväriä Oikein

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5970

  +

  Miten laittaa ripsiväriä oikein

  Ripsiväri on yksi tärkeimmistä kauneustuotteista, joita monet naiset ja miehet käyttävät päivittäin. Ripsiväri korostaa silmiä, antaa ulkonäköä ja voi tehdä koko kasvoista paljon valoisammat. Vaikka ripsivärin levittäminen saattaa näyttää helpolta, monet tekevät virheitä ja kaipaavat neuvoja ripsivärin käytöstä. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, miten laittaa ripsiväriä oikein.

  Valitse oikea ripsiväri

  Ripsivärejä on monenlaisia, ja niiden koostumukset ja harjat eroavat toisistaan. Jotkut ripsivärit antavat runsaasti volyymia, kun taas toiset pitävät ripset eroteltuina ja kauniisti kaartuvina. Valitse ripsiväri, joka sopii omille ripsillesi ja joka antaa sinulle haluamasi lopputuloksen. Muista myös valita vedenkestävä ripsiväri, jos et halua, että se suttaa tai levittyy päivän mittaan.

  Puhdista ja kuivaa ripsesi

  Ennen ripsivärin levittämistä varmista, että ripsesi ovat puhtaat ja kuivat. Poista meikit ja puhdista kasvosi, jotta ripsesi ovat valmiit vastaanottamaan ripsivärin. Muista myös odottaa, että ripsesi ovat täysin kuivat ennen kuin aloitat ripsivärin levittämisen.

  Käytä ripsivärin pohjustusainetta

  Jos haluat saada enemmän volyymia ja pituutta ripsiisi, käytä ensin ripsivärin pohjustusainetta. Pohjustusaine auttaa ripsiväriä tarttumaan paremmin ripsiin, ja se tekee lopputuloksesta runsaamman ja kiiltävämmän.

  Aloita levittäminen ripsien juuresta

  Aloita ripsivärin levittäminen aivan ripsien juuresta. Tämä varmistaa, että värijakautuu tasaisesti kaikille ripsillesi. Levitä ripsiväriä kevyesti ja hitaasti tasaisin vedoin ripsien juuresta alkaen aina ripsien kärkeen saakka. Pidä ripsiväriharjaa pystysuorassa, jotta saat jokaisen ripseen kauniisti eriteltyä.

  Vältä ylimääräisiä kerroksia

  Monet haluavat levittää useita kerroksia ripsiväriä saadakseen haluamansa ulkonäön. Kuitenkin liikaa ripsiväriä voi saada silmät näyttämään sotkuisilta ja ripsesi raskaalta. Yritä välttää liikaa kerroksia, ja yritä varmistaa, että jokainen kerros kuivuu kunnolla ennen uutta levitystä.

  Vinkit ripsivärin levittämiseen

  – Harjaa ripsiväriä moneen suuntaan, jotta se tarttuu kaikkiin ripsiin.
  – Käytä pienikokoista ripsiväriharjaa alimmille ripsille.
  – Levitä ripsiväriä aina sisempien silmänurkien alueelle asti.
  – Käytä ripsikampaa tai vanhaa ripsiväriharjaa erotellaksesi ripset ja poistaaksesi ylimääräisen ripsivärin.
  – Käytä puuvillapuikkoa tai meikkivoidetta poistaaksesi mahdolliset ripsiväriklimpit.

  Ripsivärin levittäminen on taito, joka kehittyy ajan myötä. Muista kokeilla erilaisia ripsivärejä ja harjoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan yhdistelmän. Jos tarvitset lisäapua, muista kokeilla ammattimaisen ripsienpidennyksen tai ripsien kestovärjäyksen palveluita saadaksesi kauniit ja huolitellut ripset.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.