Miten Laihduttaa Reisiä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #3826

  +

  Miten Laihduttaa Reisiä – Helpot Vinkit Tehokkaaseen Laihdutukseen

  Monille suomalaisille reiden alueen rasvan vähentäminen on yksi tavoitteellisista laihdutusprojekteista. Vaikka se ei olekaan aina helppoa, on se kuitenkin mahdollista, kunhan onnistut laatimaan terveellisen ruokavalion ja liikunnan yhdistelmän.

  Alla olevat vinkit auttavat sinua aloittamaan matkan kohti hoikempia reisiä ja saamaan kehostasi sellaisen, jota voit olla ylpeä.

  1. Ruokavalion merkitys

  Ruokavalion muokkaaminen on tärkeä lenkki tehdessäsi muutoksia vartalollesi. Jotta onnistut laihtumaan reisistä, on tärkeää syödä terveellisesti ja kalorivajeessa. Sisällytä ruokavalioosi runsaasti proteiinia, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Syö enemmän vihanneksia ja hedelmiä sekä muita kasviksia. Vältä sokerilla ja tärkkelyspitoisilla ruoilla, sillä ne saavat elimistön varastoimaan rasvaa juuri reisien alueelle.

  2. Juo vettä

  Veden juominen on tärkeää kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi ja aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi. Kun kehosi on hyvin nesteytetty, päästään vapaaksi myrkkyjä ja haitallisia aineita. Vesi ei vain polta rasvaa sinusta pois, mutta auttaa säilyttämään terveellisen painon. Juo vähintään kahdeksan lasillista vettä päivässä.

  3. Aloita aerobiset liikkeet

  Harjoittele aerobisia harjoituksia. Aerobinen liikunta on paras tapa polttaa rasvaa, myös reisien alueella. Juoksu, kävely, pyöräily ja uinti ovat kaikki hyviä valintoja. Tee aerobisia harjoituksia vähintään 30-60 minuuttia päivittäin. Tällöin saat sykkeen nousemaan riittävästi ja poltat rasvaa.

  4. Kyykky ja askelkyykky

  Kyykyt ja askelkyykyt ovat todella tehokkaita liikkeitä reiden lihasten treenaamiseen. Kyykyt vahvistavat reiden etuosaa ja polvitaipeen lihaksia, kun taas askelkyykyt vahvistavat reiden takaosaa ja pakaroita. Aloita harjoittelu kevyillä painoilla ja nosta painoa asteittain vähitellen.

  5. Jojo-liikkeet cartilage-raamilla

  Jojo-liikkeet cartilage-raamilla ovat tehokkaita reiden lihasten ja jänteiden harjoittamiseen. Käytä cartilage-raamia ja aloita hitaasti ja varovaisesti. Tee liikettä kolmesta kymmeneen minuuttia päivittäin. Kun jaksat tehdä harjoitukset helposti, voit kasvattaa aikaa ja vauhtia.

  6. Kävely enemmän

  Se ei välttämättä kuulosta kovinkaan intensiiviseltä, mutta kävelyllä on monia terveyshyötyjä. Kävely lisää liikkuvuutta ja laskee stressiä, mutta myös polttaa hyvin rasvaa. Lähde kävelemään sujuvammin ja käy kävelyllä 30 minuuttia päivässä mahdollisimman usein.

  Joitakin muita vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan hoikemmat reidet ovat: vähemmän istumista, riittävä uni, vähemmän stressiä ja käsiteltyjen ruokien välttäminen. Kun yhdistät terveellisen ruokavalion ja liikunnan omiin päivittäisiin käytäntöihin, voit olla varma siitä, että alat huomaamaan muutoksen haaveilemissasi hoikemmissa reisissäsi.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.