Miten Laihduttaa Naamaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #524

  +

  Miten laihduttaa naamaa?

  Moni meistä haluaa tietyssä vaiheessa elämää laihduttaa kasvojen aluetta. Vaikka kasvojen rasvanpolttoon ei ole tarjolla yhtä monipuolisia keinoja kuin esimerkiksi vatsan tai reisien laihduttamiseen, on olemassa muutamia keinoja, jotka voivat auttaa vähentämään kasvojen pyöreyttä.

  1. Syö terveellisesti ja monipuolisesti

  Kasvojen rasvanpoisto lähtee liikkeelle ravinnosta. Syö mahdollisimman vähän sokeria, valkoisia jauhoja ja epäterveellisiä rasvoja. Syö sen sijaan runsaasti vihanneksia, hedelmiä, hyviä rasvoja ja proteiinia. Terveellinen ruokavalio auttaa kontrolloimaan painoa ja saa kasvotkin vaikuttamaan kapeammilta.

  2. Kardiota ja lihaskuntotreeniä

  Tehokas ratkaisu kasvojen rasvanpolttoon on aerobinen liikunta, eli kardio. Kävely, juoksu, pyöräily, uinti ja kuntopyöräily ovat kaikki hyviä esimerkkejä aerobisesta liikunnasta. Aerobinen liikunta auttaa polttamaan rasvaa koko kehosta, myös kasvojen alueelta.

  Lisäksi lihaskunnolla voi vahvistaa kasvojen lihaksia ja lisätä kasvojen kiinteyttä. Muutama tehokas kasvojumppa voikin olla avain kasvojen kiinteyttämiseen.

  Esimerkiksi alla oleva harjoitus auttaa kiinteyttämään kasvojen ihoa:

  – Pakotetut hymyt: Väännä kasvot pakotettuun hymyyn ja yritä pitää se mahdollisimman pitkään. Toista harjoitus noin kymmenen kertaa.

  3. Vältä alkoholia ja tupakointia

  Alkoholi ja tupakointi voivat vaikuttaa kasvojen rasvaan ja aiheuttaa kasvojen turpoamista. Vältä siis alkoholia ja tupakointia, tai nauti niitä maltillisesti.

  4. Juo paljon vettä

  Veden juominen on tärkeää kaikille ihmisille, mutta se voi auttaa myös vähentämään kasvojen pyöreyttä. Kun juot tarpeeksi vettä, se auttaa kehoa pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä, joka voi olla yksi syy kasvojen turpoamiseen.

  5. Vältä suolaa ja sokereita

  Suolan ja sokerin välttäminen auttaa pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä ja auttaa välttämään turvotusta. Valitse siis mieluummin suolattomia ruokia ja vältä sokereita niin paljon kuin mahdollista.

  Yhteenveto

  Kasvojen laihduttaminen ei ole mahdollista pelkästään yhden asian kautta, mutta yllä mainitut vinkit voivat auttaa vähentää kasvojen pyöreyttä. Muista syödä terveellisesti, liikkua säännöllisesti ja välttää alkoholia, tupakointia, suolaa ja sokeria mahdollisuuksien mukaan.

  Kasvojen pyöreyden vähentäminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta älä anna periksi. Kun olet säännöllinen terveellisten elämäntapojen kanssa, voit olla varma, että kasvosi alkavat näyttää hoikemmilta ja terveemmiltä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.