Miten Lähteä Huonosta Suhteesta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:53 pm #2331

  +

  Introduction

  Monet meistä ovat joskus olleet huonossa parisuhteessa, ja se voi olla erittäin vaikeaa päättää, milloin on aika lähteä. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia vinkkejä siitä, miten lähteä huonosta suhteesta Suomessa asuville ihmisille.

  Kuuntele itseäsi

  Ennen kuin teet mitään, kuuntele itseäsi. Jos et ole onnellinen suhteessa, se ei ole terveellistä ja sinun tulee lähteä. Tämä päätös ei ole koskaan helppo tehdä, joten on tärkeää kuunnella omaa intuitiota. Joskus meillä on taipumus nähdä vain hyvät puolet suhteesta ja sivuuttaa ne huonot. On tärkeää tunnustaa, että asioita voidaan parantaa, mutta jos ne eivät parane, lähteminen voi olla paras vaihtoehtosi.

  Kerro ystävillesi ja perheellesi

  Kun olet tehnyt päätöksen lähtemisestä, kerro ystäville ja perheellesi. He voivat tukea sinua ja auttaa sinua lähtemisprosessissa. Joskus suhteessa oleville ihmisille voi olla vaikea tunnustaa, että he tarvitsevat apua, joten on tärkeää, että ympärillä on ihmisiä, jotka välittävät ja tukevat sinua.

  Suunnitelma lähtemiseen

  On tärkeää laatia suunnitelma lähtemiseen ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Ota aikaa suunnitella, miten lähdet, ja varmista, että sinulla on turvapaikka, johon voit mennä. Jos sinulla ei ole omaa asuntoa, mieti, mistä löydät väliaikaisen asunnon. Sinulla on oikeus turvalliseen ympäristöön, joten älä epäröi pyytää apua, jos tarvitset sitä.

  Väkivaltaisissa suhteissa

  Jos olet väkivaltaisessa suhteessa, ota välittömästi yhteys hätänumeroon 112. Sinulla on myös oikeus saada apua ja tukea turvakotien kautta. Turvakodit tarjoavat turvallisen paikan, jossa voit olla, kunnes olet valmis lähtemään pysyvästi.

  Johtopäätös

  Yllä olevat vinkit voivat auttaa sinua lähtemään huonosta suhteesta. On tärkeää, että otat aikaa asian käsittelemiseen ja varmistat, että sinulla on suunnitelma seuraaville askeleille. Muista, että kaikilla on oikeus terveelliseen ja onnelliseen parisuhteeseen.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.