Miten Ladata Musiikkia Iphoneen Ilman Itunesia

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1237

  +
  Miten Ladata Musiikkia Iphoneen Ilman Itunesia

  Iphoneen musiikin lataaminen voi olla hankalaa monille, erityisesti silloin kun käytössä ei ole iTunesia. Onneksi on olemassa useita muita tapoja ladata musiikkia iPhoneen ilman iTunesia. Tässä artikkelissa käsitellään, kuinka voit ladata musiikkia iPhoneen helposti ja nopeasti.

  1. Käytä Musiikkisovellus

  Musiikkisovellus on yksinkertainen tapa ladata musiikkia iPhoneen ilman iTunesia. Sovellus on saatavilla App Storesta ja se sisältää valtavan määrän musiikkia ilmaiseksi. Kun olet lataamassa musiikkia sovelluksesta, voit ladata ne suoraan iPhoneen tai tallentaa ne iCloud-tilillesi.

  2. Youtube-to-MP3-konvertteri

  Jos etsit tapaa ladata musiikkia YouTube-videosta, olet löytänyt oikean paikan. On olemassa monia YouTube-to-MP3-konverttereita, jotka antavat sinun ladata musiikkia YouTube-videosta suoraan iPhoneen. Lataaminen on täysin ilmaista ja laadukasta, joten voit nauttia musiikista missä vain ja milloin vain.

  3. Spotify

  Spotify on suosittu musiikkisovellus, joka on saatavilla monella eri alustalla, mukaan lukien iPhone. Sovellus sisältää miljoonia kappaletta, joita voit kuunnella ilmaiseksi. Voit myös valita kuunnella musiikkia offline-tilassa, joten voit ladata suosikkikappaleesi matkalla ja kuunnella niitä ilman internet-yhteyttä.

  4. Google Play Musiikki

  Google Play Musiikki on erinomainen vaihtoehto musiikin lataamista iPhoneen ilman iTunesia. Sovellus on saatavilla App Storesta ja siinä on laaja valikoima musiikkia kaikista genreistä. Voit ladata musiikkia offline-tilassa ja käyttää sitä missä tahansa ilman internet-yhteyttä.

  5. Amazon Music

  Amazon Music on toinen suosittu musiikkisovellus, joka on saatavilla iPhoneen. Sovellus sisältää laajan valikoiman musiikkia, ja voit ladata sen offline-tilaan. Amazon Musicin avulla voit päästä käsiksi moniin mielenkiintoisiin ominaisuuksiin, kuten taustamusiikkina kaiutinjärjestelmän lisäksi.

  Lopuksi

  Näiden menetelmien avulla voit helposti ja turvallisesti ladata suosikkimusiikkiasi iPhoneen ilman iTunesia. Käytä kaikkia näitä vinkkejä hyväksi riippuen omista mieltymyksistäsi ja löydä paras tapa ladata musiikkia iPhoneen.

  Ja muista, että monet käyttämistasi musiikkisovelluksista tarjoavat ilmaisia sovellusversioita, mutta myös maksullisia, jolloin voit käyttää koko valikoimaa ominaisuuksia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.