Miten Ladata Minecraft Modeja

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #28

  +

  Miten Ladata Minecraft Modeja

  Jos olet Minecraftin fani, tiedät varmasti, että sen suosio perustuu suurelta osin sen laajaan mod-palveluun. Minecraft-modit ovat laajennuksia, jotka voivat muuttaa pelin kokemusta perusteellisesti. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka ladata Minecraft-modeja.

  1. Selvitä Minecraft-versionumero

  Muutaman modin lataaminen voi olla helppoa, mutta aloita aina selvittelemällä Minecraft-versionumeroasi. Voit tehdä tämän avaamalla Minecraft-pelin ja tarkistamalla pelin oikeassa alakulmassa olevan versionumeron.

  2. Lataa ja asenna Minecraft Forge-modloader

  Minecraft-modsien lataaminen ei ole yksinkertainen tehtävä, mutta ensimmäinen askel on ladata ja asentaa Minecraft Forge-modloader. Forge auttaa yhdistämään ja hallitsemaan Minecraft-modien asennuksia pelissä.

  Voit ladata modloaderin Minecraftin virallisilta sivuilta tai Forge-sivulta. Kun olet ladannut modloaderin, käynnistä Minecraft-peli ja valitse Forge-profiili. Jos profiiliasi ei ole luotu, tee se valitsemalla Launcheroptions ja sitten Add New.

  3. Etsi modi-lataussivustoja

  Kun olet saanut Forge-modloaderin, voit alkaa ladata Minecraft-modeja. Ensimmäinen askel on etsiä luotettavia modi-lataussivustoja, jotka sisältävät tarkistettuja mod-lisäosia. Muutamia suosittuja mod-lataussivustoja ovat esimerkiksi CurseForge, Minecraft Mods ja Planet Minecraft.

  4. Lataa valitsemasi Minecraft-modit

  Kun olet löytänyt luotettavan mod-lataussivuston, etsiä kaikki haluamasi modit. Valitse mieluiten modit, joilla on hyvät arvostelut ja tarkistukset, jotka varmistavat niiden yhteensopivuuden Forge-modloaderin ja Minecraft-versionumerosi kanssa.

  Kun olet valinnut haluamasi modit, lataa ne sivustolta. Modien lataus voidaan yleensä suorittaa napsauttamalla latauslinkkiä.

  5. Aseta ladatut modit Minecraftiin

  Kun olet ladannut valitsemasi modit, napsauta Windowsin Start-painiketta ja kirjoita sitten Siirry-komentoa. Kirjoita sitten “%appdata%” ja paina Enter.

  Navigoi .minecraft-kansioon, ja sen jälkeen mods-kansioon. Tämä kansio ei ole oletusarvon mukana, joten sinun täytyy luoda se itse. Kun olet tehnyt sen, vedä modien lataustiedostot mods-kansioon.

  6. Aloita Minecraft-pelin käynnistäminen modien kanssa

  Kun olet lisännyt modit Minecraft-peliin, käynnistä peli uudelleen Forge-profiilillasi. Voit nähdä, että modit ovat nyt käytettävissä pelattavien pelien luettelossa. Jos Minecraft Forge-modloader on asennettu oikein, valitsemasi modit ovat käytettävissä Minecraft-pelissä.

  Yhteenveto

  Minecraft-modien lataaminen voi olla hieman haastavaa, mutta kun olet asentanut modloaderin ja opit perusteet, voit nauttia laajasta valikoimasta mod-lisäosia, jotka voivat muuttaa Minecraft-pelin kokemusta täysin. Muista vain valita luotettava mod-lataussivusto ja ladata vain yhteensopivia modit Minecraft-versiosi kanssa, niin pääset nauttimaan Minecraft-modeista ennen kuin huomaatkaan!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.