Miten Kysyä Seurustellaanko

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #4824

  +

  Miten kysyä seurustellaanko?

  Seurustelun aloittaminen voi olla hermoja raastava kokemus, vaikka olisitkin vanhempi ja kokeneempi. On tärkeää ottaa huomioon toisen henkilön tunteet ja olla selkeä siitä, mitä haluat. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin vinkkejä siitä, miten kysyä seurustellaanko.

  1. Mieti, haluatko olla seurustelusuhteessa

  Ensimmäinen askel ennen seurustelun aloittamista on pohtia, haluatko todella olla vakituisessa suhteessa jonkun kanssa. On tärkeää olla sekä fyysisesti että henkisesti valmis sitoutumaan johonkin. Jos et ole varma, älä kiirehdi: anna itsellesi aikaa harkita tunteitasi ja odota, että sopiva henkilö tulee vastaan.

  2. Löydä sopiva henkilö

  Kun olet päättänyt, että olet valmis seurustelemaan, seuraava askel on löytää sopiva henkilö. Etsi ihminen, jonka kanssa vietät mielelläsi aikaa ja jonka kanssa sinulla on yhteisiä mielenkiinnon kohteita.

  3. Anna merkkejä kiinnostuksestasi

  Jos haluat tietää, onko toinen henkilö kiinnostunut sinusta, anna merkkejä omasta kiinnostuksestasi. Voit käyttää kehonkieltä osoittaaksesi kiinnostusta, kuten koskettaa toista henkilöä kevyesti tai hymyillä. Voit myös osoittaa kiinnostusta kysymällä henkilön mielipidettä tai kertomalla, että nautit hänen seurastaan.

  4. Kysy suoraan

  Selvin tapa kysyä seurustelusuhteen aloittamisesta on pyytää suoraan toista henkilöä. Voit valita esimerkiksi sopivan hetken ja kysyä häneltä, haluaisiko hän seurustella kanssasi. Älä unohda kertoa, miksi haluaisit olla hänen kanssaan suhteessa.

  5. Ole valmistautunut vastaukseen

  Kun olet kysynyt toista henkilöä seurustelusuhteen aloittamisesta, valmistaudu vastaukseen. Älä oleta mitään etukäteen, vaan anna henkilön vastata rauhassa. Jos vastaus on ei, hyväksy se kohteliaasti. Tutustukaa paremmin ennen kuin yrität uudelleen.

  6. Jatka suhdetta selkeillä ehdoilla

  Kun olette sopineet seurustelusuhteen aloittamisesta, on tärkeää puhua siitä, mitä suhde tarkoittaa. Oletteko yksinoikeudella toistenne kanssa? Jakoiko kumpikin teistä toiveitaan suhteen suhteen? Avoin ja selkeä kommunikointi on tärkeää, jotta vältät ongelmat myöhemmin.

  Päätelmä

  Kysyminen seurustelusta voi olla pelottavaa, mutta ennen kaikkea on tärkeää rohkaista itseään. Tärkein osa on lähteä liikkeelle rehellisesti ja kysyä suoraan. Jos toinen henkilö ei ole kiinnostunut, älä lannistu, vaan jatka avoimena uusien suhteiden löytämiseen. Jos taas seurustelusuhteesi etenee, varmista, että puhut avoimesti kumppanisi kanssa siitä, mitä seurustelu teille merkitsee.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.