Miten Kuvata Tietokoneen Näyttöä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4374

  +

  Miten Kuvata Tietokoneen Näyttöä?

  Kun haluat esitellä jotain tietokoneen näytöltä toiselle henkilölle tai tehdä tutoriaaleja, kuvankaappaus on oiva tapa tarttua tähän. Kuvakaappauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja tässä artikkelissa käymme läpi muutamia menetelmiä Miten Kuvata Tietokoneen Näyttöä.

  Windowsin Sisäänrakennettu Kuvakaappaus

  Windowsin sisäänrakennettu kuvakaappaus on helppo tapa tehdä ruutukaappauksia. Windowsin uudemmissa versioissa, Windows 7 ja sen jälkeen, sisältävät Snipping Tool -työkalun, joka mahdollistaa valikoidun alueen kaappaamisen näytöltä.

  Voit avata Snipping Toolin etsimällä sen Windowsin hakupalkista tai valitsemalla Start > All Programs > Accessories > Snipping Tool. Valitse sen jälkeen New, aloittaksesi kaappaamisen. Voit valita alueen, alivalikon tai koko näytön.

  YouTubein Kuvakaappaustyökalu

  Jos kaappauksen tallentaminen videona on parempi vaihtoehto, YouTube tarjoaa ilmaisen kuvakaappaustyökalun joka antaa mahdollisuuden tehdä kuvakaappausvideoita.

  Käynnistä YouTubein editori olemalla kirjautuneena YouTube-tilillesi ja valitsemalla Videoiden hallinta sivun yläreunasta. Valitse sen jälkeen Luo video, ja seuraa tämän jälkeen ohjeita siitä, miten kuvakaappaus tehdään.

  Dr.Fone iOS Screen Recorder

  Dr.Fone iOS Screen Recorder tarjoaa yhden parhaimmista tavoista kaapata kehittyneitä näytön kuvakaappauksia. Tämä työkalu toimii iOS:lla, ja tarjoaa mahdollisuuden kuvata kehittyneitä kuvakaappauksia, eli voit kaapata tietokoneen näyttöjä, mutta käyttää iPhonen kehittyneitä toimintoja.

  Snagit

  Snagit on toinen jo useamman vuoden ollut kuvakaappaus ja video editori. Se on maksullinen työkalu, joka on saatavilla tietokoneille, Macille ja Android-laitteille.

  Snagatin avulla voit kaapata näytön, joka mahdollistaa kuvaamisen useammalla tavalla ja myös työkalujen käyttöä. Voit käyttää Snagitia myös videoiden editoinnissa.

  Muut Kuvakaappaustyökalut

  Tämän lisäksi, on myös muita työkaluja, jotka tarjoavat kuvakaapauksen mahdollisuuden. Alla on eräät muut suositut työkalut:

  – Greenshot: Ilmainen ja helppo käyttää
  – Lightshot: Ilmainen ja nopea
  – PicPick: Ilmainen ja useilla ominaisuuksilla

  Päätelmä

  Kuvakaappausten tekeminen on suhteellisen helppoa, ja on monia tapoja tehdä kuvakaappauksia tietokoneen näytöltä. Windowsin sisäänrakennettu kuvakaappaus, YouTubein kuvakaappaustyökalu, Dr.Fone iOS Screen Recorder, Snagit, Greenshot, Lightshot ja PicPick ovat kaikki erinomaisia työkaluja valittavana. Valitse työkalu, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiin ja aloita kuvakaappauksen tekeminen jo tänään!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.