Miten Korva Auki

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #1825

  +

  Miten Korva Auki?

  Korva on elintärkeä aisti, joka auttaa meitä kuulemaan ympärillämme tapahtuvia ääniä. Kuitenkin, joskus korva voi tukkeutua, mikä voi aiheuttaa epämiellyttävän tunteen ja jopa kuulon heikkenemistä. Onneksi on olemassa useita tapoja, joilla voit avata tukkoisen korvan ja parantaa kuuloasi.

  1. Puhalla ilmaa korvaasi

  Tämä kuulostaa ehkä yksinkertaiselta, mutta se voi auttaa avaamaan tukkeutuneen korvan nopeasti. Puhalla voimakkaasti ilmaa nenästä pienellä pidätyksellä samalla, kun painat toista sierainta kiinni. Tämä nostaa painetta korvaan, mikä voi auttaa avaamaan sen.

  2. Käytä korvatippoja

  Apteekista voi ostaa korvatippoja, jotka on tarkoitettu korvien puhdistukseen ja avaamiseen. Näitä tippoja käytetään yleensä istumalla sivuttain ja kaatamalla muutama tippa korvaan. Sitten tulee kallistaa päätä toiselle puolelle, jotta neste ja mahdolliset ylimääräiset tukokset voivat poistua korvasta.

  3. Käytä höyryä

  Höyrytys on luonnollinen tapa avata tukkeutunut korva. Voit tehdä tämän siten, että kaadat kuumaa vettä kulhoon, taivutat pään yli kulhon ja peitettä kasvojasi pyyhkeellä, joka estää höyryn levittäytymistä ympäri huonetta. Hengitä höyryä sisään muutama minuutti, kunnes korva avautuu.

  4. Käytä suolasuihketta

  Suolasuihkeella huuhtelu on toinen tapa avata tukkeutunut korva. Voit ostaa apteekista valmiita suolasuihkeita, jotka on suunniteltu korvan huuhteluun. Ne sisältävät suolaa, joka auttaa liuottamaan vaikun mukana mahdollisia tukkeumia. Suihkuta suolasuihketta korvaan muutaman kerran päivässä, kunnes korva avautuu.

  Päätelmä

  Korvaongelmat ovat yleisiä ja voivat vaikuttaa vakavasti elämänlaatuun. Tukkeutuneen korvan avaaminen ei kuitenkaan ole vaikeaa. Yllä mainitut keinot voivat auttaa avaamaan korvan nopeasti ja tehokkaasti, jolloin voit palata takaisin normaaliin päivärytmiin. On tärkeää muistaa, että esiintyvät korvaongelmat voivat johtua vakavammasta sairaudesta, ja jos tukkeutunut korva ei aukea viimeistään kolmen päivän kuluessa, tulee hakeutua lääkärin hoitoon.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.