Miten Kopioida Macbookilla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #5508

  +
  Miten kopioda Macbookilla?

  Kopiointi on yksi tärkeimmistä toiminnoista, joita tarvitsemme päivittäisessä elämässämme. Suurin osa meistä on tottunut kopioimaan ja liittämään tietoja PC:llä, mutta kuinka tehdä se Macbookilla? Tässä artikkelissa kerrotaan tarkemmin, kuinka voit kopioida ja liittää tietoja Macbookilla helposti.

  1. Kopioi tekstit

  Macbookilla tekstin kopiointi on todella helppoa. Voit kopioida tekstin valitsemalla sen ja painamalla samanaikaisesti ’Command+C’ näppäinyhdistelmää. Voit myös klikata hiiren oikealla napilla valitsemaasi tekstiä ja valita ’Kopioi’ vaihtoehdon.

  2. Kopioi kuvat

  Kuvan kopiointi Macbookilla on hieman erilainen kuin tekstin. Voit kopioida kuvan valitsemalla sen ja painamalla ’Command+C’ tai valitsemalla kuvan hiiren oikealla napilla ja valitsemalla ’Kopioi’.

  3. Kopioi tiedostot

  Tiedostojen kopiointi Macbookilla onnistuu helposti raahaamalla tiedostoja hiirellä. Voit valita tiedoston ja siirtää sen kohdepaikkaan haluamallesi sijainnille.

  4. Liitä tekstit

  Kopioitua tekstiä voit liittää käyttämällä ’Command+V’ näppäinyhdistelmää. Voit myös valita haluamasi paikan, klikata hiiren oikealla napilla ja valita ’Liitä’ vaihtoehdon.

  5. Liitä kuvat

  Kuvan liittäminen Macbookilla tapahtuu samalla tavalla kuin tekstinkin liittäminen. Voit käyttää ’Command+V’ näppäinyhdistelmää tai klikata hiiren oikealla napilla valitsemaasi paikkaan ja valita ’Liitä’ vaihtoehdon.

  6. Liitä tiedostot

  Tiedostojen liittäminen Macbookilla tapahtuu helposti raahaamalla tiedostoja haluamaasi paikkaan. Voit myös valita tiedoston ja käyttää ’Command+V’ näppäinyhdistelmää tai klikata hiiren oikealla napilla paikkaa ja valita ’Liitä’ vaihtoehdon.

  7. Kopioi ja liitä käyttäen pilvipalveluita

  Pilvipalvelut, kuten Dropbox tai iCloud, ovat erinomainen tapa kopioida ja liittää suuria tiedostoja Macbookilla. Voit ladata tiedostot pilvipalveluun ja käyttää niitä helposti eri laitteissa.

  Yhteenveto

  Tässä artikkelissa kerrottiin kuinka voit kopioida ja liittää tietoja Macbookilla helposti. Tekstin, kuvien ja tiedostojen kopiointi ja liittäminen on helppoa käyttämällä ’Command+C’ ja ’Command+V’ näppäinyhdistelmiä sekä hiiren oikean napin käyttöä. Lisäksi pilvipalvelut ovat erinomainen tapa kopioida ja liittää suuria tiedostoja eri laitteiden välillä.

  Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua oppimaan, kuinka kopioida ja liittää tietoja Macbookilla. Kokeile rohkeasti erilaisia tapoja ja löydä itsellesi sopivin tapa kopioida ja liittää tietoja!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.