Miten Kiusoitella Miestä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #4454

  +

  Miten kiusoitella miestä?

  Kiusoittelu on hauska tapa pitää jännitystä yllä suhteessa ja se voi vahvistaa yhteyttä kumppanisi kanssa. Vaikka kiusoittelu tuntuu välillä hankalalta tai pelottavalta, se ei tarvitse olla vaikeaa – varsinkin jos tiedät, mitä teet.

  Tässä artikkelissa käymme läpi joitain käytännön vinkkejä siitä, miten voit kiusoitella miestäsi tavalla, joka on hauskaa ja flirttailevaa.

  1. Näytä hieman ihoa

  Jos sinulla on kauniita ja haluttavia kurveja, käytä niitä hyväksesi. Näytä hiukan paljasta pintaa, joka jättää tilaa mielikuvitukselle. Voit käyttää vaikkapa vartalonmyötäistä paitaa, joka korostaa kurvejasi, tai lyhythihaisia paitoja, jotka paljastavat osan olkapäästäsi.

  2. Käytä flirttailevaa elekieltä

  Tutkimukset osoittavat, että elekieli voi olla jopa 60% kommunikaatiosta ihmisten välillä, joten käytä sitä hyväksesi. Pyörittele hiuksia, naputtele sormillasi pöytää tai hymyile samaan aikaan, kun katseesi kohtaa hänen katseensa. Flirttailua ei tarvitse olla monimutkaista – jopa pieni hipaisu käsivarrella voi olla merkki kiinnostuksesta.

  3. Anna positiivista palautetta

  Joskus miesten on vaikea uskoa, että he ovat haluttavia. Anna siis hänelle rohkaisevaa palautetta, joka korostaa hänen hyviä puoliaan. Kehu häntä hänen erinomaisesta huumorintajustaan, fyysisistä ominaisuuksistaan tai hänen saavutuksistaan.

  4. Ole hieman flirttaileva

  Flirttailu ei tarkoita, että sinun pitäisi olla ylitsepääsemättömän seksikäs. Se voi olla myös hauskaa ja kekseliästä. Voit käyttää huumoria ja sarkasmia flirttailun keinoina tai yrittää nähdä tilanteet humoristisella tavalla.

  5. Aseta rajoituksia

  Jos haluat kiusoitella miestäsi, kannattaa varmistaa, että asetat myös rajoituksia. Älä ylitä hänen henkilökohtaisia rajojaan tai sano jotain, mikä saattaa loukata häntä. On tärkeää, että annat hänelle tietää, että kiusoittelusi on vain flirttailua, etkä halua aiheuttaa hänelle epämukavuutta.

  Yhteenveto

  Kiusoittelu on hauska ja kekseliäs tapa pitää jännitystä yllä suhteessa. Voit käyttää vaikkapa flirttailevaa elekieltä, esitellä hieman ihoa tai antaa hänelle rohkaisevaa palautetta. Muista vain asettaa rajoituksia ja pitää homma kevyenä. Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua löytämään uusia tapoja kiusoitella miestäsi ja pitämään romantiikkaa yllä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.