Miten Kirjautua Google Tiliin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #252

  +
  Miten Kirjautua Google Tiliin: Yksinkertaiset Askeleet

  Google tili on olennainen osa nykypäivän digitaalista maailmaa. Se antaa käyttäjille pääsyn moniin Google-palveluihin, kuten Gmailiin, Google Driveen ja Google Play -kauppaan. Kirjautuminen Google-tiliin on yksinkertainen prosessi, johon tarvitaan vain muutama helppo vaihe. Tässä artikkelissa annamme sinulle ohjeet siitä, miten kirjaudut Google-tiliisi.

  Vaihe 1: Käy Google-tilin Kirjautumissivulla

  Ensimmäinen askel on käydä Google-tilin kirjautumissivulla. Voit käyttää mitä tahansa selainta, kuten Google Chrometa, Mozilla Firefoxia tai Apple Safaria. Kirjoita osoiteriville ”https://accounts.google.com/login”, joka vie sinut kirjautumissivulle.

  Vaihe 2: Kirjoita Käyttäjänimesi ja Salasanasi

  Kun olet kirjautumissivulla, kirjoita käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, jonka olet liittänyt Google-tiliisi, ja salasanasi. Jos et muista salasanaasi, napsauta ”Unohditko Salasanasi?” painiketta ja aloita salasanan palautusprosessi. Sähköpostiisi lähetetään linkki, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi.

  Vaihe 3: Valitse Tili, Johon Haluat Kirjautua

  Jos sinulla on useampi kuin yksi Google-tili, sinun on valittava tili, johon haluat kirjautua. Voit käyttää alasvetovalikkoa, joka sijaitsee käyttäjänimi- ja salasanakenttien yläpuolella. Joka kerta, kun kirjaudut Google-tiliisi, sinulta kysytään, mihin tiliin haluat kirjautua.

  Vaihe 4: Kirjaudu Sisään

  Kun olet kirjoittanut käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja valinnut tilin, johon haluat kirjautua, napsauta ”Kirjaudu sisään” -painiketta. Tämä vie sinut sen Google-palvelun etusivulle, johon olet juuri kirjautunut.

  Vaihe 5: Kirjaudu Ulos

  Kun olet valmis käyttämään Google-palveluita, sinun on hyvä kirjautua ulos tilistäsi, erityisesti jos käytät yleisissä tiloissa julkisia tietokoneita. Voit kirjautua ulos klikkaamalla käyttäjänimesi kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla sitten ”Kirjaudu ulos” -vaihtoehdon.

  Yhteenveto

  Google-tili on tärkeä osa nykyaikaista digitaalista maailmaa. Kirjautuminen Google-tiliin on helppo ja nopea prosessi, joka vie vain muutaman minuutin. Halutessasi voit tallentaa salasanasi tai käyttää kahden vaiheen todennusta, joka tarjoaa lisäturvaa tilillesi. Muista kirjautua ulos, kun olet valmis käyttämään Google-palveluita, jottei kukaan muu pääse tiliisi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.