Miten Kirjaudun Huutonettiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #4477

  +

  Miten kirjaudun Huutonettiin?

  Huutonetti on suomalainen verkkohuutokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri kategorioista. Huutonetin käyttöön tarvitsee rekisteröityä käyttäjäksi ja tässä artikkelissa käymme läpi, miten kirjaudut Huutonettiin.

  Rekisteröityminen

  Huutonetin käyttöön tarvitsee rekisteröityä käyttäjäksi, joka onnistuu helposti Huutonetin kotisivuilta. Käynnistä internet-selain ja mene osoitteeseen http://www.huuto.net. Valitse sivun yläreunassa olevasta painikkeesta ”Rekisteröidy”. Tämän jälkeen avautuu lomake, johon tulee syöttää omat henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana. Huomioi, että käyttäjätunnuksen on oltava uniikki ja se ei saa olla liian samankaltainen muiden käyttäjätunnusten kanssa.

  Lopuksi sinun tulee hyväksyä Huutonetin käyttöehdot ja rekisteröidä tietosi painamalla ”Rekisteröidy” -painiketta. Sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti, jossa on linkki, jonka avulla voit varmistaa rekisteröitymisesi.

  Kirjautuminen

  Kun olet rekisteröitynyt Huutonetin käyttäjäksi, voit kirjautua sisään milloin tahansa. Huutonetin kotisivuille pääsee kirjautumaan sivun yläreunassa olevasta painikkeesta ”Kirjaudu”. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään.

  Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan Huutonetin kotisivuilta. Paina Kirjautumissivulla painiketta ”Unohtuiko salasana?”. Syötä sähköpostiosoite, johon uusi salasana lähetetään.

  Huutonettiin syöttäminen

  Kun olet kirjautunut Huutonettiin, voit syöttää tuotteita myytäväksi. Huutonettiin syöttäminen on helppoa. Kirjaudu sisään Huutonetin kotisivuille ja valitse ”Lisää myynti-ilmoitus” -painike. Valitse sen jälkeen tuotteen kategoria ja täytä kentät tuotteen kuvauksesta, hinnasta ja toimitus- ja maksuehdoista. Kuvaa tuote huolellisesti ja lisää siihen selkeät kuvat, jotta potentiaaliset ostajat saavat kattavan kuvan tuotteesta. Lopuksi hyväksy ilmoitus ja tuo se julkiseksi Huutonetissä.

  Yhteenveto

  Huutonetti on suosittu verkkohuutokauppa Suomessa, jossa voit löytää laajan valikoiman tuotteita. Ennen kuin voit käyttää Huutonettiä, tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi ja kirjautua sisään. Lisäksi Huutonettiin syöttäminen on helppoa ja nopeaa, joten voit myydä tuotteita helposti ja vaivattomasti. Muista seurata Huutonettiä säännöllisesti, jotta et jää paitsi uusista tuotteista ja tarjouksista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.