Miten Kilpailuttaa Puhelinliittymä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5805

  +

  Miten kilpailuttaa puhelinliittymä?

  Jos haluat säästää rahaa ja löytää edullisemman puhelinliittymän, kannattaa harkita nykyisen puhelinliittymäsi kilpailuttamista. Se voi vaikuttaa hankalalta ja aikaa vievältä prosessilta, mutta se voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.

  Mistä aloittaa?

  Kilpailuttaminen alkaa siitä, että selvität nykyisen liittymäsi hintatiedot. Tärkeintä on tietää, kuinka paljon makset puhe-, viesti- ja datamäärästäsi kuukaudessa. Huomaa myös, onko sinulla mahdollisesti turhia lisäpalveluita, josta voit luopua. Kun tunnet nykyisen liittymäsi tiedot, voit alkaa etsimään uusia, edullisempia vaihtoehtoja.

  Vertaile hintoja eri operaattorien välillä

  Kun etsit uutta liittymää, aloita vertailemalla hintoja eri operaattoreiden välillä. Voit käyttää maksutonta hintavertailusivustoa, joka vertailee operaattoreiden tarjoamia liittymiä. Yleensä vertailusivustoissa onnistuu myös hintavertailu niiden vaihtoehtojen välillä, jotka ovat lähimpänä nykyistä liittymääsi. Tärkeintä on löytää liittymä, joka sopii parhaiten tarpeisiisi mutta joka on myös edullinen.

  Neuvottele vanhan operaattorisi kanssa

  Voit myös neuvotella vanhan operaattorisi kanssa uusista tarjouksista ja hinnoista. Operaattori haluaa säilyttää asiakkaansa ja voi tarjota sinulle parempia tarjouksia, kun pyydät niitä. Kuitenkaan vanha operaattorisi ei ehkä pysty tarjoamaan halvempaa hintaa kuin uusi operaattori, joten kilpailutus on järkevää.

  Käytä kampanjakoodia tai lahjakorttia

  Joillakin operaattoreilla on kampanjakoodi tai lahjakortti, jonka voit käyttää, kun siirryt heidän asiakkaakseen. Kampanjakoodit ja lahjakortit voivat usein tarjota merkittäviä säästöjä, joten kannattaa etsiä niitä. Muista kuitenkin, että lahjakortin tai kampanjakoodin käyttöön voi liittyä erityisehtoja.

  Älä unohda muita kuluja

  Kun kilpailutat puhelinliittymääsi, ota huomioon kaikki kustannukset, jotka kuuluvat sopimukseen. Saatat joutua maksamaan esimerkiksi uuden SIM-kortin tilaamisesta ja toimituskuluista. Varmista myös, että uusi liittymä on sopiva sinulle ja hyväksyttävien käyttörajoitusten mukainen.

  Lopuksi

  Puhelinliittymän kilpailuttaminen on hyvä tapa säästää rahaa ja löytää edullisempi liittymä. Tärkeintä on ensin selvittää nykyisen liittymäsi hintatiedot ja sen jälkeen verrata hintoja eri operaattorien välillä. Neuvottelemalla vanhan operaattorisi kanssa ja käyttämällä kampanjakoodia tai lahjakorttia voit myös löytää edullisemman vaihtoehdon. Muista kuitenkin, että kaikki kustannukset on otettava huomioon, kun kilpailutat puhelinliittymääsi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.