Miten Keulia Skootterilla

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #684

  +
  Miten Keulia Skootterilla?

  Skootteri on kätevä ja edullinen tapa liikkua kaupungissa. Se on erityisen suosittu opiskelijoiden ja kaupunkilaisten keskuudessa. Skootterilla voi kulkea nopeasti ja helposti kaupungin ruuhkaisimpienkin paikkojen läpi. Sen lisäksi skootterilla ajaminen on hauskaa. Tämä artikkeli antaa neuvoja siitä, miten keulia skootterilla.

  Skootterin keuliminen, eli etupyörän nostaminen ilmaan, on hauskaa ja usein näyttävä tempaus. Se vaatii kuitenkin harjoittelua ja turvallisuus on ensisijainen asia. Tämän vuoksi keulimista ei tule suorittaa liikenteen seassa, vaan ainoastaan suojatussa ympäristössä, kuten parkkihallissa, parkkipaikalla tai suljetulla alueella.

  Miten sitten keulia skootterilla?

  Aja ensin noin 20-30 km/h ja paina kovasti etujarrua samalla kun heität painosi terävästi eteenpäin. Tämä saa takapyörän irtoamaan maasta. Kun takapyörä on irti maasta, nostat kevyesti etujarrun. Paina samalla kaasua ja kallista painoa hieman takaisin, jotta skootteri pysyy tasapainossa. Tämän jälkeen etupyörä pysyy ilmaan ja keuliminen on alkanut.

  Pidä huoli, että katseesi on suunnattuna eteenpäin ja käytä jalkojasi toimina näkönäköä. Lopettaaksesi keulimisen, anna yksinkertaisesti kaasun löysäillä ja nosta kevyesti takaisin etujarrua, jotta takapyörä osuu maahan. Voit tehdä tämän myös kallistamalla kevyesti painoasi takaisin. Muista kuitenkin, että ensimmäisten kertojen aikana on suuret mahdollisuudet kaatua, mikäli koordinaatio on hukassa tai varovaisuus unohtuu.

  Keuliminen skootterilla on siis viihdyttävää, mutta tarpeeks varovaisuutta tulee noudattaa. Tällaiset tempaukset tulee aina suorittaa suojatussa ympäristössä ja asianmukaiset suojaimet kuuluvat ehdottomasti varusteisiin.

  Oletko valmis kokeilemaan keulimista? Muista turvallinen ympäristö ja varusteet. Pidä hauskaa turvallisesti!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.