Miten Kertoa Ystävälle Kuinka Tärkeä Hän On

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #49

  +

  Miten Kertoa Ystävälle Kuinka Tärkeä Hän On

  Ystävyys on sellainen suhde, joka tekee elämästä paremman. Oikeat ystävät ovat kuin perhe, jotka ovat aina siellä, kun tarvitset heitä. He ovat läsnä henkisesti ja auttavat meitä selviytymään elämän haasteista. Jos sinulla on ystävä, joka on erityisen tärkeä sinulle, mutta et ole koskaan sanonut hänelle sitä, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat astumaan ulos mukavuusalueeltasi ja kertomaan heille, kuinka tärkeitä he ovat sinulle.

  1. Osoita kiitollisuutesi

  Sanat ovat voimakkaita, mutta eleet ovat yhtä tärkeitä. Yksi tapa kertoa ystävällesi, että hän on tärkeä sinulle, on osoittaa hänelle kiitollisuutesi. Voit kutsua hänet päiväretkelle luontoon tai viedä hänet suosikkiravintolasi lounaalle. Voit myös lähettää hänelle kauniin kortin tai kukkakimpun, joka kertoo hänelle, kuinka kiitollinen olet hänen ystävyydestään.

  2. Kerro suoraan

  Joskus suorat sanat ovat tehokkain tapa kertoa ystävällesi, kuinka tärkeä hän on sinulle. Kerro heille, miten kiitollinen olet heidän ystävyydestään ja miten paljon he ovat vaikuttaneet elämääsi. Jos on vaikea löytää sanoja, voit aloittaa pienellä eleellä sanomalla vaikkapa ”Olet tärkeä minulle ja rakastan tehdä asioita kanssasi.”

  3. Anna aikaa yhdessäololle

  Erilaisiin haasteisiin liittyy usein se, että elämämme vilistää liian nopeasti. Oli kyse sitten kiireisestä työajasta tai perhe-elämän pyörteistä, emme aina anna tarpeeksi aikaa ystävyyssuhteillemme. Tämä on kuitenkin tärkeää, ja ystäväsi varmasti arvostaa, jos vietätte yhdessä enemmän aikaa. Järjestä yksi-iltaisia illanviettoja yhdessä, vietä viikonloppua mökillä yhdessä tai lähde ulos kahville aina kun se on mahdollista.

  4. Kuuntele tarkkaan

  Toinen tapa osoittaa, että ystäväsi ovat tärkeitä sinulle, on kuuntelemalla tarkasti. Kuuntele huolella heidän tarinoitaan, ilojaan ja surujaan. Kysy heiltä, miten he voivat, ja muista kysyä heiltä, miten heidän päivänsä on mennyt. Huomaavainen kuuntelu on osoitus siitä, että välität.

  5. Ole rehellinen

  Rehellisyys on tärkeä osa ystävyyttä. Jos haluat kertoa ystävällesi, kuinka tärkeä hän on sinulle, ole rehellinen ja avoin. Kerro heille, kuinka he ovat vaikuttaneet elämääsi ja kuinka paljon arvostat heitä. Älä pelkää puhua tunteistasi, sillä se on erittäin tärkeää ystävyyssuhteessa.

  Lopuksi, osoita ystävällesi tärkeytensä myös käytännön tekojen avulla. Osoita kiitollisuutesi eleillä, kuten siistillä huoneistolla, hyvällä ruualla tai auttaen heitä huonoissa tilanteissa. Näin varmistat, että ystävyyssuhteesi pysyy vahvana ja hyvinä asioina elämässäsi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.