Miten Kellua Vedessä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #6273

  +

  Miten kellua vedessä

  Kelluminen vedessä on helppoa ja rentouttavaa, kunhan tiedät miten sen tehdä oikein. Alla on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua kellumaan vedessä mukavasti ja turvallisesti.

  Valmistelu ennen kellumista

  Ennen kuin aloitat kellumisen, on tärkeää varmistaa, että olet turvallisuussyistä sopiva kellumiseen. Jos olet raskaana, kärsit sairaudesta tai olet loukkaantunut, keskustele ensin lääkärin kanssa, ennen kuin aloitat kellumisen.

  Jos olet uimakoulutettu, varmista, että altaan syvyys on sinulle sopiva.

  Pue yllesi mukavat ja istuvat vaatteet. Vältä käyttämästä liian suuria vaatteita, koska ne voivat häiritä kellumista vedessä.

  Tee oikein veteen mennessäsi

  Kun menet veteen, varmista ensin, että olet turvallisessa paikassa. Voit kävellä veteen hitaasti jalkojasi kastelemalla tai loikata vedessä.

  Levitä kätesi ja ota syvää henkeä, jotta saat vatsasi täyteen ilmaa. Tämä auttaa sinua kellumaan vedessä paremmin.

  Kun olet vedessä, rentouta kehoasi täysin ja anna painonsiirtyä veteen. Tämä auttaa sinua kellumaan vedessä ilman, että sinun täytyy tehdä suuria liikkeitä.

  Kellumisen tekniikka

  Kellumisen tekniikka on tärkeä osa kellumista vedessä. On monia tapoja kellua vedessä, mutta tässä on yksinkertainen tekniikka:

  Rentoudu kehosi vedessä. Anna käsiisi ja jalkoihisi kellumisen voiman ja anna niiden kannattaa sinua vedessä.

  Jos huomaat uppoavasi, tuo käsivartesi rintakehälle ja ota syvää henkeä, jotta saat enemmän ilmaa keuhkoihisi. Tämä auttaa sinua kellumaan vedenpinnalla ilman, että sinun täytyy liikkua liikaa.

  Kun kellut vedessä, pidä pääsi yläpuolella. Voit käyttää käsiäsi, jalkojasi tai vatsaasi tasapainon säilyttämiseksi.

  Harjoittele ja nauti kellumisesta

  Kun olet oppinut kellumaan vedessä, voit aloittaa rentouttavan harjoittelun vedessä. Kelluminen on hyvä tapa rentoutua vedessä ja nauttia sen rauhallisesta vaikutuksesta.

  Vedessä voit myös tehdä joitakin venyttelyliikkeitä tai vesijumppaa, joka auttaa sinua rentoutumaan ja kehittämään lihaksiasi.

  Muista aina varmistaa, että olet turvallisessa paikassa ja että sinulla on apua lähelläsi, jos tarvitset sitä. Ottaen huomioon nämä vinkit, voit nauttia turvallisesta ja miellyttävästä kellumisesta vedessä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.