Miten Keksiä Blogille Nimi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2776

  +

  Miten Keksiä Blogille Nimi

  Blogi on yksi parhaista tavoista jakaa omaa tietämystä ja ilmaista itseä internetissä. Kun perustat blogin, ensimmäinen asia, jonka sinun on päätettävä, on sen nimi. Blogisi nimi on ensimmäinen asia, jonka lukijasi näkevät ja sen on oltava vaikuttava ja helposti muistettava. Tässä on joitain ideoita blogisi nimen keksimiseen Suomessa asuville ihmisille.

  1. Käytä Inspiraatiota Kotimaastasi

  Suomi on täynnä upeita paikkoja, kaupunkeja ja maita. Voit käyttää näitä paikkoja inspiraationa blogin nimeä keksittäessä. Esimerkiksi, jos asut Helsingissä ja kirjoitat matkailuaiheisesta blogista, voit nimetä blogin ”Helsingin Matkavinkit”. Tai, jos sinulla on ruoka-aiheinen blogi, voit nimetä sen ”Suomalaisia Herkkuja”.

  2. Keskity Aiheeseesi

  Blogin nimi voi myös keskittyä sen aiheeseen. Valitse nimi, joka herättää mielenkiinnon, mutta on myös informatiivinen. Jos kirjoitat esimerkiksi elämäntyyliaiheista blogia, voit nimetä sen ”Elämäni Muutos”. Jos keskityt terveysaiheisiin, voit nimetä sen ”Energiaa ja Hyvinvointia”.

  3. Käytä Metafooria

  Metaforat ovat erinomainen tapa keksiä blogin nimi, syystä että ne herättävät mielenkiinnon samalla kun ovat omaperäisiä ja helppoja muistaa. Esimerkiksi, jos kirjoitat yrittäjyydestä, voit nimetä blogin ”Ideasta Toimintaan”. Tai, jos keskityt kirjoittamiseen, voit valita nimeksi ”Sanat Leikkivät”.

  4. Käytä Sanoja, Joilla On Symbolisia Merkityksiä

  Sanoilla on usein paljon symbolista merkitystä, jotka voivat olla hyödyllisiä blogin nimen valinnassa. Esimerkiksi sana ”kodikas” viittaa kodinomaiseen tunnelmaan ja mukavuuteen. Jos kirjoitat matkailuaiheista blogia, voit valita nimeksi ”Kodikas Matka”. Sana ”inspiroiva” taas voidaan yhdistää luovuuteen ja motivaatioon, ja sille perustuen nimeksi voisi valita ”Inspiroivia Ajatuksia”.

  5. Yhdistä Sanoja

  Jos haluat omaperäisen nimen, voit yhdistää sanoja, jotka kuvaavat blogin aihepiiriä. Esimerkiksi, jos kirjoitat lemmikkieläimistä, voit yhdistää sanat ”tassut” ja ”ystävät” ja nimetä blogin ”Tassuystävät”. Tai, jos kirjoitat kirjallisuudesta, voit yhdistää sanan ”sivut” ja ”elämä” ja nimetä blogin ”Sivuelämää”.

  Yhteenvetona, blogin nimen keksiminen voi olla haastava prosessi, mutta se on tärkeää blogin menestyksen kannalta. Valitse nimi, joka kuvastaa blogin aihepiiriä ja joka on helppo muistaa. Hyvä nimi tekee blogin löydettävyydestä helpompaa ja lisää sen yleisöä. Muistathan myös tarkistaa että nimesi on jo vapaana käytettäväksi, sosiaalisen median tileistä ja verkkotunnuksista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.