Miten Käyttää Valokynää

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #3518

  +

  Miten käyttää valokynää

  Valokynää käytetään usein korostamaan ja häivyttämään tummia silmänalusia tai muita ihon pieniä virheitä. Tämä kätevä meikkituote voi auttaa sinua saamaan raikkaamman ja nuorekkaamman ilmeen, mutta sen käyttö voi tuntua aluksi hieman haastavalta. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten käyttää valokynää niin, että saat parhaat tulokset.

  1. Valitse oikea sävy

  Ensimmäinen askel valokynän käytössä on valita oikea sävy. Valitse väri, joka on valonheijastavasta koostumuksestaan huolimatta mahdollisimman lähellä ihon sävyäsi. Tämä auttaa estämään ”maskimaista” vaikutelmaa ja häivyttää samalla tummia silmänalusia tehokkaasti.

  2. Levitä kosteusvoidetta

  Ennen valokynän levittämistä sinun kannattaa levittää kosteusvoidetta kasvoillesi. Kosteusvoide auttaa ihoa näyttämään hehkeämmältä ja pehmeämmältä, ja se myös auttaa valokynän levittymistä paremmin. Anna kosteusvoiteen imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen valokynän lisäämistä.

  3. Levitä valokynä pieninä pisteinä

  Valokynää käytetään tyypillisesti silmien alla ja nenänpielen alueella, mutta sitä voidaan käyttää myös poskipäissä ja leuan alueella. Levitä valokynää pieninä pisteinä haluamaasi kohtaan ja häivytä sitä sormilla tai meikkisienellä. Vältä liian suurien määrien käyttöä ja häivytti valokynän varovaisesti muihin meikkituotteisiin, kuten pohjustusvoiteeseen tai peitevoiteeseen.

  4. Käytä oikeanlaista tekniikkaa

  Valokynän käyttöön on olemassa erilaisia tekniikoita, joista voit valita oman mieltymyksesi mukaisesti. Yksi yleisimmistä tekniikoista on kolmionmuotoinen levitys, jossa valokynää levitetään silmän alla olevaan kolmioon. Tämä luo luonnollisen vaikutelman ja tekee silmänaluset raikkaammiksi.

  5. Varmista, että valo osuu kasvoihin oikein

  Valokynä auttaa sinua luomaan raikkaamman ilmeen, mutta sen käytön lisäksi voit myös säätää valon määrää ja suuntaa. Valitse kasvoharja, joka heijastaa valoa, ja aseta se kasvojen yläpuolelle. Tämä auttaa valaisemaan kasvosi kauniisti ja korostaa tyylikkyyttäsi.

  Vaikka valokynän käyttö voi aluksi tuntua hieman pelottavalta, sen käyttöön oppii nopeasti. Oikeiden välineiden käytön lisäksi voit kokeilla erilaisia tyylejä ja löytää omaan tyyliisi sopivan valokynän käyttötavan. Joten, ota rohkeasti valokynä käyttöön ja nauti raikkaasta ilmeestä!

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.