Miten Kaupat Auki Helatorstaina

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5808

  +
  Miten Kaupat Auki Helatorstaina?

  Helatorstai on maallistuneessa Suomessa kiitospäivä, mutta moni saattaa miettiä, ovatko kaupat auki läpi pyhän. Tässä artikkelissa kerromme, mistä saat tarkemman tiedon kauppojen aukioloajoista helatorstaina.

  Yleisesti ottaen kaupat ovat auki helatorstaina, mutta aukioloajat voivat poiketa normaalista arkipäivän käytännöstä. Usein kaupat voivat olla auki lyhyempään tai pidempään kuin tavallisesti, tai käydä kiinni kokonaan.

  Jos haluat tarkistaa oman kauppasi aukioloajat helatorstaina, voit etsiä tiedon kaupan kotisivuilta. Lisäksi monien kauppojen sosiaalisen median kanavilla on tietoja aukioloajoista juhlapyhien aikaan.

  K-ryhmän kauppoja koskevat aukioloajat ovat yleensä yhtenäiset, mutta poikkeuksia voi esiintyä. Esimerkiksi Helsingin Käpylässä sijaitseva K-market Käpylä avaa ovensa 4 tuntia myöhemmin kuin tavallisesti, klo 12 sijaan klo 8. Myös Prismat ja S-marketit voivat noudattaa erilaisia aukioloaikoja. Tällä hetkellä koronavirus rajoitukset voivat vaikuttaa myös kauppojen aukioloajoissa.

  Lidl, S-market ja K-kaupat ovat varmoja valintoja helatorstaina, sillä niiden aukioloajoista löytyy tietoa helposti. On hyvä muistaa, että moni kioski ja huoltoasema saattaa olla auki jopa sunnuntaisin, joten myös sieltä voi saada ruokatarvikkeita ja muuta tarpeellista.

  Jos kaupan haluaa sijoittaa helatorstain muuntavalle luonteelle sopivaksi, herkullinen brunss kokonaisen perheen tai ryhmän kanssa on suosittua. Valmiit brunssitarjottimet, keitot ja salaattilounaat ovat myös apuna.

  Kauppojen aukioloajat juhlapäivinä ovat monesti epämääräisempiä kuin arkipäivänä, joten on hyvä aina tarkistaa oma kaupan tilanne, varsinkin jos on kiire tarjoilujen kanssa. Jos kauppaa ei ole avoinna, kannattaa huomioida lähihistorian kioskien eväät ja lähipuhelinten mukana tulevat kauppiaiden tervehdykset. Myös netistä voi tutkia paljon eri vaihtoehtoja.

  Yhteenvetona kaupat ovat yleisesti auki helatorstaina, eikä suuri eroa aukioloajoissa pitäisi olla. Jos kauppa on välttämätön, muutamalla minuutin googletuksella löytää varmasti tarkat aukioloajat. Muistathan tarkistaa myös kaupan aukioloajat loppuviikon juhlapäivien osalta, sillä nekin voivat poiketa normaalista käytännöstä. Hyvää Helatorstaita kaikille!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.