Miten Katsoa Mm Jääkiekkoa Ilmaiseksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #6074

  +
  Miten Katsoa MM Jääkiekkoa Ilmaiseksi?

  Jos olet jääkiekon ystävä ja haluat katsoa MM-jääkiekkoa ilmaiseksi Suomessa, niin tämä artikkeli on juuri sinulle. Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikki mahdollisuudet, jotka ovat avoinna katsoa MM-jääkiekkoa ilmaiseksi.

  1. Ylen kautta

  MM-jääkiekko näytetään tänäkin vuonna Suomessa Ylen kanavilla. Yle lähettää kaikki Suomen ottelut ja kaikki loppuottelut ilmaiseksi suorina lähetyksinä. Tämä on loistava uutinen kaikille, jotka haluavat seurata jääkiekon MM-kisoja ilmaiseksi. Voit katsoa Ylen lähetyksiä televisiosta tai netissä Yle Areenan kautta.

  2. C Moren ja ViaPlayn ilmaiskokeilu

  C Moren ja Viaplayn ilmaiskokeilu on toinen tapa katsoa MM-jääkiekkoa ilmaiseksi. Palvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joka kestää yleensä noin viikon ajan. Kokeilujakson aikana voit katsoa kaikki C Moren ja Viaplayn urheilulähetykset ilmaiseksi. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä kokeilujakson jälkeen palvelut alkavat veloittaa sinua automaattisesti, jos et peruuta tilaustasi ajoissa.

  3. Live stream -palvelut

  Maailmanlaajuisesti on olemassa useita live stream -palveluita, jotka tarjoavat ilmaisen lähetyksen jääkiekon MM-kisojen seuraamiseksi. Näitä palveluita ovat esimerkiksi Twitch, Facebook Live ja YouTube. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että näiden palveluiden kautta katsominen ei ole aina laillista eikä takaa laadukasta katselukokemusta.

  4. VPN-yhteyden kautta

  Koska jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet ovat eri maiden televisiokanavilla, on mahdollista käyttää VPN-yhteyttä muuttaaksesi sijaintiasi toiseen maahan, jossa MM-jääkiekko lähetykset ovat ilmaisia. VPN-yhteyden avulla voit ohittaa kaikki maantieteeseen perustuvat rajoitukset ja katsoa jääkiekkoa ilmaiseksi missä päin maailmaa tahansa. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että VPN-yhteys saattaa olla maksullinen.

  Yhteenveto

  Kaikki yllä mainitut keinot mahdollistavat MM-jääkiekon ilmaisen katselun. Tee oma valintasi, riippuen omasta henkilökohtaisesta tarpeestasi. Jos haluat vain seurata Suomen matkaa kisoissa, Yle on paras vaihtoehto. Muista kuitenkin aina pitää mielessä laillisuus ja lukea palveluntarjoajan käyttöehdot ennen tilausta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.