Miten Katsoa Dvd Tietokoneella

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #5407

  +
  Miten Katsoa DVD:tä Tietokoneella?

  Vaikka DVD:t ovat yhä vähemmän käytettyjä, monet meistä omistavat yhä DVD-levyjä. Jos olet siirtymässä pois perinteisestä DVD-soittimesta ja haluat aloittaa katsomaan elokuvia tietokoneellasi, tässä on opas siitä, miten katsotaan DVD:tä tietokoneella.

  1. Varmista, että tietokoneesi on varustettu DVD-asemalla

  Ensimmäinen askel ennen DVD:n katselua on varmistaa, että tietokoneesi on varustettu DVD-asemalla. Jos tietokoneesi on uudempi, se saattaa olla varustettu Blu-ray-soittimella, joka toistaa sekä DVD:itä että Blu-ray-levyjä. Jos tietokoneesi ei ole varustettu DVD-asemalla, voit ostaa ulkoisen DVD-aseman ja liittää sen tietokoneeseesi USB-portin kautta.

  2. Asenna DVD-toisto-ohjelmisto

  Kun olet varmistanut, että tietokoneesi on varustettu DVD-asemalla, on aika asentaa DVD-toisto-ohjelmisto. Monissa tapauksissa tietokoneet tulevat esiasennettuna DVD-toistosovelluksella, kuten VLC, Windows Media Player tai CyberLink PowerDVD. Jos sinulla ei ole DVD-toistosovellusta, voit ladata sen ilmaiseksi verkosta.

  3. Avaa DVD-toisto-ohjelmisto ja lisää DVD-levy

  Kun olet asentanut DVD-toistosovelluksen, avaa se ja aseta DVD-levy DVD-asemaan. Ohjelmisto tunnistaa DVD:n ja lataa sen automaattisesti. Muutaman sekunnin kuluttua DVD-toistosovellus näyttää DVD-valikon, ja voit valita haluamasi elokuvan tai sarjan.

  4. Nauti elokuvan katsomisesta

  Kun olet valinnut haluamasi elokuvan, se alkaa toistua heti. Kuten tavallista, voit hallita toiston nopeutta, äänenvoimakkuutta, tekstityksiä ja muita toimintoja DVD-toistosovelluksen asetuksissa.

  Muut vinkit

  – Varmista, että DVD-levy on puhdas ja naarmuton, jotta se toistuu ongelmitta tietokoneellasi.

  – Jos et halua käyttää DVD-tonnasoittimessa juuri nyt, mutta haluat silti katsoa elokuvia tietokoneellasi, voit tallettaa DVD-levyn sisällön tietokoneellesi. Tämä voidaan tehdä käyttämällä ilmaisia DVD-ripaussovelluksia, kuten MakeMKV tai HandBrake.

  – Joskus DVD-toistosovellus voi olla yhteensopimaton tietokoneesi kanssa. Tällöin voit kokeilla muita toisto-ohjelmistoja.

  Johtopäätös

  Tietokoneen käyttäminen DVD-levyjen katseluun on helppoa ja kätevää. Tarvitset vain DVD-aseman, DVD-toistosovelluksen ja DVD-levyn. Jos sinulla on ongelmia, voit kysyä asiantuntijoiden apua. Nyt sinulla on kaikki tarvittavat tiedot siitä, miten katsotaan DVD:tä tietokoneella. Nauti elokuvista!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.