Miten Kasata Teltta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2719

  +

  Miten kasata teltta

  Teltan kasaus on yksi tärkeimmistä asioista ennen kuin voit alkaa nauttia luonnon helmassa vietetystä yöstä. Vaikka teltan pystyttäminen voi tuntua haastavalta, se on kuitenkin helppoa kunhan tiedät mitä tehdä.

  1. Ennen teltan kasauksen aloittamista

  Tarkista että olet valinnut sopivan paikan teltalle, jossa ei ole kiviä tai muita teräviä esineitä maassa. Lisäksi, varmista että teltan sisällä ei ole mitään teräviä esineitä, jotka voivat vahingoittaa telttaa.

  2. Katso teltan ympärilleen

  Katsokaa kenelle tahansa teltan ympärillä olijalle, että teltan alue on tyhjä, jotta teltta ei vahingossa kaadu kaiken ollessa kasattu.

  3. Tee teltan alusta

  Laita teltan alusta paikalleen. Tämä auttaa pitämään teltan kuivana sateisina öinä, ja se estää kosteuden tunkeutumisen teltan sisään.

  4. Aseta teltta paikalleen

  Aseta teltta paikalleen alustalle varmistaen että teltan nurkat ovat täsmälleen paikoillaan. Varo käyttämästä liikaa voimaa teltan kiinnittämiseen maahan, koska se saattaa vahingoittaa telttaasi.

  5. Aseta teltan puiset tai metalliset tangot paikalleen

  Aseta puiset tai metalliset tangot teltan paikalleen. Tangot pitävät teltan muodossaan ja estävät sen kaatumisen. Pidä taso tekemällä tangot yhtä korkeiksi. Kiinnitä tangot huolellisesti paikoilleen.

  6. Kiinnitä köydet paikalleen

  Kiinnitä teltan kulmien köydet maahan varmistaen että teltta pysyy paikallaan. Muista tehdä köydistä samanmittaiset ja vetää niitä sopivasti, jotta teltta pysyy paikallaan.

  7. Aseta teltan apupuukko paikalleen

  Aseta teltan apupuukko paikalleen. Apupuukko on teltan tukirakenne, joka estää teltan romahtamisen tuulisten säiden aikana.

  8. Aseta katos tai sadekatos paikalleen

  Aseta erillinen katos tai sadekatos teltan päälle. Se estää sateen pääsyn teltan sisälle, joka parantaa mukavuutta ja miellyttävän yöunen laatua.

  9. Viimeistele teltan kasaus

  Tarkista, että kaikki on kunnossa. Saatat haluta ruuvaamattavan vielä muutaman teltan kiinnikkeet tai varmistaa, että kaikki on paikoillaan.

  Nyt olet valmis aloittamaan yösi teltassa! Kun tiedät miten kasata teltan oikein, voit nauttia turvallisesta ja viihtyisästä yön luonnossa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.