Miten Karkottaa Linnut

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5460

  +
  Miten karkottaa linnut?

  Lintujen läsnäolo voi olla haitallista monella tavalla, kuten linnunulosteiden tahraamana ja puiden oksilla risujen keräämisen seurauksena. Onneksi on olemassa useita keinoja, joilla voit karkottaa linnut pois alueeltasi. Tässä artikkelissa käsittelemme tehokkaita keinoja, joilla voit karkottaa linnut pois asuinalueeltasi.

  1. Käytä lintujen karkotusaineita

  Markkinoilla on monia erilaisia lintujen karkotusaineita, joita voit käyttää linnunpelättimen tavoin. Näitä karkotusaineita ovat muun muassa hajut ja mausteet, muovipusseihin täytetyt ilmapallot ja aerosolit. Nämä keinot toimivat luonnollisesti hajuaistiin ja auttavat karkottamaan linnut pois alueeltasi.

  2. Käytä sähköistä lintuverkkoa

  Sähköinen lintuverkko on yksi tehokkaimmista keinoista karkottaa linnut alueelta. Verkko on asennettu korkeiden paikkojen lähelle, joihin linnut voivat rakentaa pesänsä. Kun lintu osuu verkkoon, se antaa korkean jännitteen sähköiskun, joka karkottaa linnut pois alueelta. Tämä on turvallinen ja tehokas tapa estää lintuja palaamasta uudelleen.

  3. Käytä lintuaidat

  Toinen keino karkottaa linnut pois alueeltasi on käyttää lintuaitoja. Lintuaita on fyysinen este, joka estää lintuja pääsemästä tiettyyn paikkaan. Tämä voi olla erityisen tehokasta, kun käytät sitä yhdessä muiden karkotuskeinojen kanssa, kuten hajut ja äänet.

  4. Pidä alue siistinä

  Linnut ovat kiinnostuneita alueista, joissa on runsaasti roskia ja ruokaa saatavilla. Pidä siis alueesi puhtaana ja siistinä. Puhdista roskat ja karsitut oksat säännöllisesti. Jos sinulla on hedelmäpuita alueellasi, poista hedelmät maasta heti kun ne putoavat. Linnut ovat kiinnostuneita myös avoimista vesialtaista, joten pidä ne katettuna, etteivät linnut käy siellä juomassa tai uimassa.

  5. Käytä karkotusääniä

  Linnun karkottamiseksi voit käyttää karkotusääniä. Karkotusäänet ovat nauhoitettuja lintujen ääniä, joita voidaan toistaa automaattisesti. Kun toistat nauhoitusta, linnut ymmärtävät, että toinen lintuparvi on jo vallannut alueen, ja siirtyvät muualle. Voit myös käyttää ultranopeita ääniä, joita ihmiset eivät voi kuulla, mutta jotka häiritsevät lintujen kommunikointia, jolloin ne poistuvat alueelta.

  Yhteenveto

  Linnut voivat olla kauniita ja mielenkiintoisia, mutta niiden läsnäolo voi olla häiritsevää ja jopa haitallista. Onneksi on useita keinoja, joilla voit karkottaa linnut pois asuinalueeltasi. Käyttämällä karkotusaineita, sähköistä lintuverkkoa, lintuaitoja, pitämällä alueesi puhtaana ja käyttämällä karkotusääniä, voit estää linnut palaamasta uudelleen. Näiden keinojen avulla voit nauttia siististä ja miellyttävästä ympäristöstä ilman häiritseviä lintuja.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.