Miten Jumala Puhuu

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #4504

  +

  Miten Jumala Puhuu?

  Jumala on monille tärkeä ja merkityksellinen hahmo elämässä. Monet ovat kiinnostuneita siitä, miten Jumala puhuu ja kuinka he voivat kuulla hänen äänensä. Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia tapoja, joilla Jumala voi puhua.

  Rukous

  Yksi tärkeimmistä tavoista kuulla Jumalan ääntä on rukous. Rukoillessa voimme kääntyä Jumalan puoleen ja pyytää häntä puhumaan meille. Rukoillessa on tärkeää olla avoin ja vastaanottavainen Jumalan tahdolle. Rukoukseen voi liittää myös Raamatun lukemista ja meditaatiota.

  Raamattu

  Toinen tapa, jolla Jumala voi puhua, on Raamattu. Raamattu on pyhä kirja, joka sisältää Jumalan ilmoituksen ja tahdon ihmiskunnalle. Raamatun lukeminen ja tutkiskelu antavat meille mahdollisuuden saada tietoa Jumalasta ja hänen suunnitelmistaan. Raamatun kautta Jumala myös voi puhua meille henkilökohtaisesti ja antaa viisautta ja ohjausta elämän eri tilanteisiin.

  Pyhä Henki

  Pyhä Henki on Jumalan läsnäolo ja vaikutus tässä maailmassa ja seurakunnassa. Pyhä Henki voi puhua meille sydämissämme ja tuoda meille ilmestyksiä ja näkyjä. Hengellinen kasvu ja suhde Jumalaan auttavat meitä tunnistamaan Pyhän Hengen äänen ja tottelemaan hänen ohjaustaan.

  Unet ja näyt

  Eräs tapa, jolla Jumala voi puhua ihmisille, on unet ja näyt. Raamatussa kerrotaan monista tapauksista, joissa Jumala puhui unien ja näkyjen kautta. Jumala voi antaa unia ja näkyjä esimerkiksi antaakseen ohjausta ja rohkaisua tai varoittaakseen jostakin.

  Luonnolliset merkit ja tapahtumat

  Joskus Jumala voi puhua luonnollisten merkkien ja tapahtumien kautta. Esimerkiksi Jumala voi käyttää henkilöä, tilannetta, tai ympäristöä ohjatakseen meitä tiettyyn suuntaan. Pyhän Hengen ääni auttaa meitä tunnistamaan nämä merkit ja tapahtumat ja seuraamaan Jumalan tahtoa.

  Johtopäätös

  On tärkeää olla avoin ja vastaanottavainen Jumalalle ja hänen tahdolleen elämässämme. Jumala puhuu monilla eri tavoilla ja meidän tulee olla valmiita vastaanottamaan hänen ohjaustaan ja viisauttaan. Rukoilu, Raamatun lukeminen ja tutkiskelu, Pyhä Henki, unet ja näyt ja luonnolliset merkit ovat kaikki tapoja, joilla Jumala voi puhua. Meidän tulee pyrkiä syventämään suhdettamme Jumalaan, jotta voimme paremmin tunnistaa hänen äänensä ja ohjauksensa elämässämme.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.