Miten Järjestää Kotibileet

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1819

  +

  Miten Järjestää Kotibileet

  Kotibileiden järjestäminen voi olla haastavaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Se voi olla hyvä tapa rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa. Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia vinkkejä kotibileiden järjestämiseen Suomessa.

  Suunnittele etukäteen

  Kotibileiden suunnittelu alkaa yleensä vieraslistan laatimisella. Mieti, ketä haluaisit kutsua kotibileisiin. Vieraiden määrä riippuu tietysti myös kotisi koosta. Sinun tulee myös miettiä, millainen ohjelma on suunnitelmissasi. Onko tarkoitus vain rentoutua ja jutella vai järjestetäänkö esimerkiksi kokkikilpailua tai karaokeiltaa?

  Vieraslistan luominen auttaa myös sinua valmistelujen suhteen. Voit aluksi kutsua muutaman ystävän ja nähdä, miten tila toimii. Näin voit paremmin arvioida, kuinka monta vierasta kotisi vetää.

  Valmistelut kotibileisiin

  Ennen kotibileiden alkua on tärkeää huolehtia muutamista käytännön järjestelyistä. Puhdista ensin kotisi ja mieti, mihin vieraiden takit ja kengät voivat laittaa. Tarjoa myös vieraille wc-paperia, käsipyyhkeitä ja tarvittavia hygieniatarvikkeita.

  Varmista myös, että sinulla on tarpeeksi astioita ja juomia vieraille. Jos aiot tarjota alkoholia, muista varmistaa, että jokaisella on jokin kulkuneuvo kotiin.

  Ohjelma kotibileisiin

  Kotibileiden ohjelman suunnittelu riippuu tietysti omasta mausta. Voitte keskustella ja rentoutua, mutta luokaa myös aktiviteetteja, joista kaikki voivat nauttia. Lipunmyynti tai mahdollisuus keittokirjan ostamiseen voivat olla hauskoja lisäksi.

  Teemabileet ovat myös hyvä vaihtoehto. Teemalla voit luoda hauskoja iltamakasarjoja tai pukeutua villisti. Mitä tahansa suunnitteletkin, muista ennakkoilmoittaa siitä vieraille.

  Loppusilaus ja siivous

  Kun kotibileet ovat ohi, on tärkeää muistaa loppusiivous. Muista koota kaikki roskat ja pyyhkiä pöydät ja lattiat. Tämä ei ole vain hyvää käytöstä, vaan myös tulevaisuuden bileiden on onnistuttava kotisikin vuoksi.

  Jos päädyit kokeilemaan kotibileitä, muista suunnitella ne huolella ennen kuin alat kutsua vieraita. Aloita pienemmällä vierasmäärällä ja suunnittele ohjelma sen mukaan. Tärkeintä on, että kaikki viettää hauskan illan kotona.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.