Miten Jakaa Toisen Tarina Instagramissa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #755

  +

  Miten jakaa toisen tarina Instagramissa

  Instagram Stories tarjoaa monia tarinan jakamisen tapoja. Yksi tapa on jakaa toisen henkilön tarina omassa tarinassa, ja tämä onnistuu muutamalla helpolla askeleella. Tässä on opas siihen, kuinka jakaa toisen henkilön tarina Instagramissa.

  Kuinka jakaa toisen henkilön tarina Instagramissa

  1. Klikkaa sinistä ilmaisinkuvakea, joka näkyy tarinan alapuolella.

  2. Etsi tarina, jonka haluat jakaa. Huomaa, että sinun täytyy katsoa koko tarina tai anna sen loppua ennen kuin voit jakaa sen.

  3. Kun olet löytänyt tarinan, joka haluat jakaa, klikkaa kolmea pistettä, jotka näkyvät tarinan oikeassa yläkulmassa.

  4. Sovellus näyttää oman nimesi ja profiilikuvan, ja voit muokata tarinaa lisäämällä tekstiä, piirroksia tai tarinan elementtejä. Huomaa, että voit lisätä vain tekstiä, piirroksia tai emoji-kuvia toisen henkilön alkuperäiseen tarinaan.

  5. Kun olet muokannut tarinaa, paina ”Lisää omaan tarinaan”.

  6. Tämän jälkeen tarina on lisätty omaan tarinaasi ja sen alkuperäinen lähde näytetään tarinan alaosassa.

  Huomioitavia asioita

  On tärkeää muistaa, että toisen henkilön tarinan jakaminen on mahdollista vain, jos hän on sallinut sen. Joidenkin käyttäjien tarinat ovat yksityisiä, jolloin niitä ei voi jakaa. Ohjeesi voi olla, että voit jakaa tarinan vain, jos henkilö seuraa myös sinua.

  Lisäksi on tärkeää huomioida lähdekoodit, joissa tarina on alun perin julkaistu. Jos et halua jakaa tarinaa Instagramissa, tulisi välttää tarinan ottamista talteen kuvakaappauksena, sillä se voi olla loukkaavaa ja luottamuksellista.

  Yhteenveto

  Nyt tiedät, kuinka jaat toisen henkilön tarinan omassa Instagram-tarinassasi. Tämän toiminnon avulla voit jakaa kavereidesi ja seuraajiesi iloa ja hauskaa tarinaa, ja voit myös ilmaista ystävällisyyttä jakamalla muiden tarinoita.

  On kuitenkin tärkeää muistaa henkilökohtaisen yksityisyyden suojaaminen. Varoa välttää sellaisia asioita, joita henkilö ei halua jakaa, ja varmista aina, että pyydät luvan, ennen kuin jaat jonkun toisen tarinan.

  Nyt voit nauttia Instagramin tarinoista, ja myös jakaa muiden ihmisten kokemuksia tarinasi kautta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.