Miten Jakaa Netti Huawei

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #78

  +
  Miten jakaa netti Huawei laitteella? Tämä on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joka saattaa tulla mieleen erityisesti silloin, kun kotitaloudessa on useampia henkilöitä käyttämässä samaa nettiyhteyttä. Onneksi Huawei-laitteilla netin jakaminen on helppoa, ja tässä artikkelissa käymme läpi tarkemmin miten se tehdään.

  Huawein netin jakamiseen on olemassa kaksi pääasiallista tapaa, joista voit valita sen hetkisen tarpeesi mukaan. Ensimmäinen tapa on jakaa nettiyhteys puhelimesta, ja toinen tapa on jakaa nettiyhteys Wi-Fi-reitittimen kautta. Käymme molemmat tavat läpi tarkemmin seuraavissa kappaleissa.

  Netin jakaminen puhelimesta

  Jos käytät Huawei älypuhelinta, voit jakaa netin helposti muille laitteille, kuten tietokoneelle, tablettille tai toiselle puhelimelle. Tämä on hyödyllistä erityisesti silloin, kun et halua ostaa erillistä reititintä kotikäyttöön.

  Netin jakaminen puhelimesta tapahtuu seuraavasti:

  1. Avaa puhelimessa asetukset.

  2. Valitse ”Täydelliset asetukset”.

  3. Valitse ”Enemmän”.

  4. Valitse ”Tethering & portable hotspot”.

  5. Aktivoi ”Wi-Fi hotspot”.

  6. Mikäli haluat muuttaa Wi-Fi-verkon nimeä tai salasanaa, valitse ”Wi-Fi hotspot settings”.

  7. Yhdistä toinen laite verkkoon antamalla näille Wi-Fi-nimi ja salasana. Voit löytää nämä tiedot omalta puhelimelta kohtaan ”Wi-Fi hotspot settings”.

  Netin jakaminen Wi-Fi-reitittimen avulla

  Jos kotitaloudessasi on useampi henkilö käyttämässä nettiyhteyttä, kannattaa hankkia Wi-Fi-reititin. Wi-Fi-reititin yhdistää eri laitteet samaan verkkoon, ja sitä kautta on helppo jakaa nettiyhteys kaikille kotitalouden jäsenille ja vieraille.

  Netin jakaminen Wi-Fi-reitittimen avulla tapahtuu seuraavasti:

  1. Asenna Wi-Fi-reititin ohjeiden mukaisesti.

  2. Kytke reititin päälle ja anna sen käynnistyä.

  3. Käytä tietokonetta tai mobiililaitetta, ja yhdistä ne reitittimeen antamalla tämän Wi-Fi-nimi ja salasana. Useimmiten tämä informaatio löytyy reittimen takaa.

  4. Aloita netin käyttö verkon kautta.

  5. Muista huolehtia reitittimen turvallisuudesta. Vaihda Wi-Fi-verkon salasana säännöllisesti sekä tarkista, että reitittimesi käyttää salattua yhteyttä.

  Huawein laitteilla on siis helppo jakaa nettiä, oli kyse sitten puhelimen kytkemisestä netin jakamiseen tai uuden Wi-Fi-reitittimen käyttöönotosta. Mikä parasta, jaettu nettiyhteys on helppo ja kätevä tapa jakaa nettiä samanaikaisesti useamman henkilön kesken. Pitämällä huolta turvallisesta Wi-Fi-yhteydestä, voit olla varma, että kotitalouden verkkoympäristössä kaikki tietoturva-asiat ovat asianmukaisesti hoidettu.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.