Miten Jakaa Instagram Story

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1851

  +
  Miten jakaa Instagram Story?

  Instagram Story on suosittu tapa jakaa päivittäistä elämää sosiaalisessa mediassa. Se on nopea ja helppo tapa jakaa kuvia ja videoita, jotka katoavat vuorokauden kuluttua. Voit jakaa Instagram Storyn kavereillesi, seuraajillesi tai jopa lisätä siihen linkin tai musiikkia. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit jakaa Instagram Storyn Suomessa asuville ihmisille.

  1. Kirjaudu sisään Instagram-tilillesi

  Ensimmäinen askel Instagram Storyn jakamisessa on kirjautua sisään Instagram-tilillesi. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, voit luoda sen helposti lataamalla ilmaisen Instagram-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Kun olet kirjautunut sisään tilillesi, näet Instagramin etusivun, jossa näet kaikki uusimmat julkaisut seuraamillesi käyttäjille.

  2. Napauta kamerasymbolia

  Instagram Storyn jakamiseen tarvitset kameran. Napauta Instagramin etusivun vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaa kamerasymbolia aloittaaksesi Instagram Storyn luomisen. Voit myös napauttaa profiilikuvaketta yläpalkissa, joka vie suoraan omaan Storyn luomiseen.

  3. Ota tai valitse kuva tai video

  Kun olet avannut kamerasovelluksen, voit kuvata uuden kuvan tai videon tai valita olemassa olevan kuvan tai videon kamerarullasta. Voit käyttää Instagramin kameraa myös tekemään erilaisia muokkauksia kuville ja videoille, kuten filttereitä, naamioita tai tekstiä.

  4. Muokkaa kuvaa tai videota tarvittaessa

  Kun olet ottanut kuvan tai valinnut olemassa olevan kuvan tai videon, voit muokata sitä tarvittaessa. Voit lisätä muita elementtejä kuvaan, kuten tekstiä, emoji-lisäkkeitä, filttereitä tai piirroksia. Jokainen muokkausvaihtoehto löytyy kameran yläosassa olevista vaihtoehdoista.

  5. Jakaa Instagram Story

  Kun olet lisännyt kaikki haluamasi elementit kuvaan tai videoon, olet valmis jakamaan sen Instagram Storyssa. Napauta sovelluksen alaosassa olevaa ”Your Story” -painiketta tai lisää tarinan suoraan haluamiesi ihmisten käyttäjänimien kautta. Jos haluat ainutlaatuisen suodattimen Instagram Storysi, vieraile yrityksellä luo suodatin Instagram Storyiasi varten.

  Instagramin Story on nopea tapa jakaa elämäsi suuren yleisön kanssa. Ole kuitenkin varovainen, minkä kuvan tai videon lisäät Storyyn. Varo, ettet jaa liian henkilökohtaisia tietoja tai kuvia, joita et halua julkaista julkisesti. Voit myös käyttää Instagram Storyn yksityistila asetusta kaveripiirisi sisällön näyttämiseen.

  Yhteenveto

  Instagram Storyn jakaminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain kameran, tilin Instagramissa ja halu jakaa hetkesi muiden kanssa. Muista varoa liian henkilökohtaisia tietoja ja jakaa aina harkiten. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, miten voit jakaa Instagram Storyn Suomessa asuville ystävillesi, seuraajillesi ja muulle yleisölle.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.