Miten Itseruskettava Pois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #3018

  +
  Miten itseruskettava pois – vinkkejä Suomessa asuville

  Itseruskettava voide on yksi tapa saada kaunis päivetys ilman auringon haitallisia säteitä. Vaikka itseruskettava voide onkin turvallinen vaihtoehto auringonottoon, voi tapahtua virheitä, kuten liian tummaa väriä tai epätasaista rusketusta. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, miten itseruskettava pois saadaan, jotta rusketus näyttää uudelleen luonnolliselta.

  1. Käytä kuorintavoidetta

  Kuorintavoide on tehokas tapa poistaa itseruskettavaa. Kuorinnan avulla poistat kuollutta ihosolukkoa ja poistat samalla ylimääräisen itseruskettavan aineen iholta. Voit ostaa valmiita kuorintavoiteita kaupoista, mutta voit myös tehdä sen itse esimerkiksi suolasta ja öljystä. Hiero kuorintavoidetta iholle pyörivin liikkein ja huuhtele pois.

  2. Käytä kookosöljyä

  Kookosöljy on luonnollinen tapa poistamaan itseruskettavaa. Kookosöljy sisältää luonnollisia entsyymejä, jotka auttavat poistamaan ylimääräistä itseruskettavaa voidekerrosta. Hiero kookosöljyä iholle ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Huuhtele iho vedellä ja kuivaa huolellisesti.

  3. Käytä sitruunamehua

  Sitruunamehu sisältää luonnollisia happoja, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ja itseruskettavaa. Voit puristaa tuoreelta sitruunalta mehua ja levittää sen iholle vanulapulla. Anna mehun vaikuttaa noin 5-10 minuuttia ja huuhtele iho vedellä. Huomioi kuitenkin, että sitruunamehu voi kuivattaa ihoa, joten on tärkeää kosteuttaa iho huolellisesti käytön jälkeen.

  4. Käytä itseruskettavaa poistavaa tuotetta

  Joissain kaupoissa myydään erityisiä itseruskettavaa poistavia tuotteita. Näitä löytyy muun muassa apteekeista ja kauneushoitoloista. Itseruskettavaa poistava tuote on usein tehokkaampi poistamaan itseruskettavaa kuin kotitekoiset keinot, mutta voivat olla hieman kalliimpia.

  5. Anna rusketuksen haalistua itsestään

  Jos et halua käyttää edellä mainittuja keinoja itseruskettavan poistamiseen, voit myös odottaa rusketuksen haalistuvan itsestään. Itseruskettavaa kerrostuu iholla ajan mittaan, joten anna ihollesi aikaa hengittää ja ruskettua haalistua luonnollisin keinoin. Voit nopeuttaa haalistumista kosteuttamalla ihoa ja suihkuttamalla siihen kylmää vettä.

  Yhteenveto

  Itseruskettava voide on helppo tapa saada kaunis rusketus, mutta voi joskus olla hankala poistaa iholta. Kuorintavoide, kookosöljy ja sitruunamehu ovat luonnollisia keinoja poistaa ylimääräistä itseruskettavaa iholta. Itseruskettavaa poistava tuote auttaa myös poistamaan sitä. Jos et halua käyttää erityisiä poistotuotteita, rusketuksen antaminen haalistua itsestään on myös vaihtoehto. Muista kosteuttaa ihoa huolellisesti riippumatta siitä, mitä keinoja käytät itseruskettavan poistoon.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.