Miten Iskeä Varattu Mies

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #4646

  +
  Miten Iskeä Varattu Mies – Vinkit Suomessa Asuville Naisille

  Varattujen miesten iskeminen ei ole koskaan hyvä idea, sillä se aiheuttaa paljon ongelmia ja petettyjen kumppanien sydänsuruja. Yleisesti ottaen suosittelemme, että varattuja miehiä ei lähestytä, vaan keskitytään sinkkumiehiin. Myös jos miehen varattomuus on epäselvää, on viisasta kysyä häneltä suoraan hänen tilanteestaan.

  Jos olet kuitenkin päättänyt iskeä varattua miestä, tässä muutama vinkki, jotka saattavat auttaa.

  1. Keskity ystävälliseen ja kohteliaaseen käytökseen

  Jos haluat viettää aikaa varatun miehen kanssa, muista, että sinun ei kannata lähteä tavoittelemaan hänen romanttista huomiotaan. Käytä ystävällistä ja kohteliasta käytöstä, ja älä energisoitua kiinnostuksestasi.

  2. Kuuntele aktiivisesti

  Ole aktiivinen kuuntelija ja jutustelu-kumppani varatulle miehelle. Osoita kiinnostusta hänen elämäänsä, työhönsä, harrastuksiin ja mielipiteisiin. Muista kuitenkin, että olet yhä toisilleen tuntemattomia ihmisiä, joten älä mene liian henkilökohtaisiksi.

  3. Älä ylianalysoi hänen tilannettaan

  On turhaa yrittää selvittää mikä on varatun miehen tilanne tai syy hänen kumppanistaan. Kun yrität analysoida hän voi tulkita käyttäytymisesi epäilyttäväksi ja outoksi.

  4. Käänny ajoissa takaisin

  Jos huomaat, että varattu mies on kiinnostunut sinusta romanttisella tasolla, sinun on aika kääntyä takaisin. Älä ota riskiä rikkoa toisten parisuhdetta ja tätä kautta aiheuttaa pettymystä ja suuria suruja.

  5. Ole rehellinen itsellesi ja toisille

  Jos huomaat, että olet kiinnostunut varatusta miehestä, ota aikaa miettiä ja ymmärtää tunteitasi. Ole rehellinen itsellesi siitä, haluatko jatkaa suhdetta tai jatkaa ystävyyttä. Tässä kohtaa myös on viisasta keskustella avoimesti asiasta henkilön kanssa.

  Lopuksi

  Varattujen miesten iskeminen on hyvin riskialtista ja epätodennäköistä menestyksekkäästi. Keskity kaiketi itseesi, omaan onnellisuuteesi ja löydät varmasti varattuakin miestä kumminkin. Ole rehellinen itsellesi, kuin häntä kohtaa ja muista ettei petetyksi tuleminen ole mitään kaunista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.