Miten Iphonen Askelmittari Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #480

  +

  Miten Iphonen Askelmittari Toimii?

  Askelmittari on erittäin kätevä laite, jonka avulla voit seurata kävely-, juoksu- tai liikuntaharrastustesi edistymistä. Nykyään useimmat älypuhelimet, kuten iPhone, sisältävät jo askeleenlaskuria, mikä tekee laitteesta erittäin helpon ja kätevän tapa seurata fyysistä aktiivisuuttasi. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten iPhone askelmittari toimii.

  Miten Iphonen askelmittari laskee askeleet?

  Iphonen askelmittari käyttää kolmea eri tekniikkaa, jotka auttavat sen laskemaan askeleesi tarkasti: kiihtyvyysmittaus, GPS ja barometri.

  Kiihtyvyysmittari mittaa liikkeesi kiihtyvyyttä, joka auttaa sen laskemaan askeleesi. Kun kävelet, kiihtyvyysmittari havaitsee, kun jalkasi osuu maahan, ja laskuri tallentaa sen yhden askeleen kohdalla. Kun jatkuvasti liikut, se laskee yhteen kaikki askeleesi ja näyttää loppulukeman.

  GPS auttaa Iphonen askeleenlaskuria määrittämään tarkan matkan, jonka olet kulkenut. GPS:n avulla iPhone pystyy mittaamaan myös nopeutesi ja kuljettavan matkan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden seurata kehitystäsi ja parantaa suoritustasi ajan myötä.

  Barometri puolestaan mittaa ilmanpainetta ja syvyttä. Tämä tieto auttaa Iphonen askeleenlaskuria määrittämään, milloin kuljet korkealla tai alas, ja sen avulla se pystyy määrittämään, kuinka paljon askelia olet ottanut.

  Miten voit lisätä Iphonen askelmittarin kotinäytölle?

  Voit lisätä Iphonen askeleenlaskurin kotinäytölle seuraavasti:

  – Avaa Puhelin-sovellus.
  – Vaihda ”Keypad” -välilehdeltä ”Voicemail” -välilehdelle.
  – Napauta ”Edit” -painiketta.
  – Etsi ”Sykemittari”.
  – Napauta vihreätä plusmerkkiä lisätäksesi sen kotinäytölle.

  Miten voit parantaa Iphonen askelmittarin tarkkuutta?

  Vaikka iPhone askelmittari on melko tarkka, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä parantamaan sen tarkkuutta:

  – Pidä iPhoneasi kädestä, joka tekee enemmän askelia. Jos käytät esimerkiksi sauvoja kävellessäsi tai juostessasi, pidä iPhonea toisessa kädessäsi.
  – Varmista, että iPhone on aina taskussasi tai taskussasi, kun kävelet tai juokset.
  – Tarkista, että iPhonen asetukset ovat oikein. Varmista, että ”Liikunta” -toiminto on päällä ja että olet asettanut oikean askelpituuden.
  – Kalibroi iPhone-näyttösi. Noudata iPhone-käyttöoppaassa olevia ohjeita kalibroidaksesi näytön.

  Lopuksi

  iPhone askeleenlaskin on erittäin kätevä ja helposti käytettävä tapa seurata fyysistä aktiivisuuttasi. Laitteen avulla voit helposti seurata askelia, kuljettua matkaa ja ajoitusta, ja siitä voi olla hyötyä tavoitteidesi saavuttamisessa. Noudattamalla yllä olevia vinkkejä voit myös parantaa sen tarkkuutta ja saada parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.