Miten Iphone Nollataan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1646

  +

  Miten iPhone nollataan?

  Jos iPhone-laitteesi kaipaa huoltoa tai olet myymässä sen eteenpäin, voi olla tarpeellista nollata se. Tämä tarkoittaa käytännössä laitteen asetusten palauttamista alkuperäisiin tehdasasetuksiin. Tämä artikkeli opastaa, kuinka iPhone nollataan.

  Kirjautuminen ulos

  Ennen kuin nollaat laitteen, sinun tulee kirjautua ulos kaikista palveluista. Tällaisia palveluita voivat olla iCloud, iMessage, FaceTime ja muut palvelut, joita käytät päivittäin puhelimellasi. Jos et kirjaudu ulos, voi toinen henkilö käyttää sinun tietojasi ja nähdä henkilökohtaisia tietojasi.

  Tallenna tärkeät tiedot

  Ennen kuin nollaat iPhonen, on tärkeää varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi puhelinnumerot, valokuvat, videot ja tekstit. Voit varmuuskopioida tietosi iTunesin kautta tai iCloud-palvelun avulla. Varmuuskopiointi auttaa sinua säilyttämään tietosi, sillä ne voidaan palauttaa, kun laite on nollattu.

  iPhone nollaus

  Kun olet kirjautunut ulos kaikista palveluista ja varmuuskopioinut tärkeät tiedot, on aika nollata iPhone. Voit tehdä tämän menemällä asetuksiin ja valitsemalla ”Yleiset”. Sen jälkeen valitse ”Nollaa” ja valitse ”Poista kaikki sisältö ja asetukset”. Tämä poistaa kaikki tallennetut tiedot ja palauttaa iPhonen tehdasasetuksiin.

  iCloud-lukitus

  Jos olet käyttänyt iCloudia ja lukinnut laitteesi sen kautta, tulee sinun poistaa iCloud-lukko ennen kuin nollaat laitteen. Voit tehdä tämän kirjautumalla iCloud-tilillesi ja poistamalla laitteen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden poistaa iCloud-lukon ja varmistaa, että laite on käyttökelpoinen uudelle käyttäjälle.

  Yhteenveto

  iPhone-nollaus voi olla tarpeellista, kun laitetta kaivataan huollosta tai myydään uudelleen. Ennen nollausta tulee kirjautua ulos kaikista palveluista, varmuuskopioida tärkeät tiedot ja poistaa iCloud-lukko. Laitteen voi nollata iPhonen asetuksista valitsemalla ”Nollaa” ja ”Poista kaikki sisältö ja asetukset”. Tämä poistaa kaikki tallennetut tiedot ja palauttaa laitteen tehdasasetuksiin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.