Miten Instagramia Käytetään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #2476

  +

  Miten Instagramia käytetään?

  Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista maailmassa. Se on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa, mutta myös aikuiset käyttävät sitä yhä enemmän. Instagramin käyttö voi tuntua aluksi haastavalta, mutta tämä artikkeli auttaa sinua aloittamaan Instagramin käytön ja hyödyntämään sen parhaita ominaisuuksia.

  1. Tilin luominen

  Instagramin käyttö edellyttää ensin tilin luomista sovellukseen. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Kun olet ladannut sovelluksen, voit luoda tilin valitsemalla ”Luo uusi tili”. Voit luoda tilin sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tunnuksellasi. Sinun on myös luotava käyttäjänimi ja salasana.

  2. Profiilisi luominen

  Kun olet kirjautunut sisään Instagramiin, sinun on luotava profiili. Profiilissasi voit jakaa kuvasi ja videosi muiden käyttäjien kanssa. Voit myös muokata profiilikuvaa ja lisätä profiilikuvaus. Profiilikuva on tärkeä, koska se näkyy kaikkien käyttäjien uutisvirrassa.

  3. Kuvaaminen ja jakaminen

  Kun olet luonut profiilisi, voit aloittaa kuvien ja videoiden jakamisen. Kun otat kuvan tai videon, voit muokata sitä Instagramin sisäisellä muokkaustyökalulla. Voit lisätä suodattimia ja muita visuaalisia tehosteita kuvaasi. Kun olet tyytyväinen kuvaasi, voit jakaa sen seuraajillesi. Voit myös merkitä muita käyttäjiä kuvassa ja lisätä hashtag-merkintöjä, jotta ihmiset löytävät kuviasi helpommin.

  4. Sepustaminen

  Instagramissa voit myös jakaa kuvan tai videon yhteydessä tekstimuotoisia sepustuksia. Sepustusten lisääminen voi auttaa sinua viestimään seuraajillesi tarkemmin ja syvällisemmin puhetta, ajatuksiasi tai tunteitasi. Sepustuksen avulla voit myös lisätä hashtag-merkintöjä tai merkitä muita käyttäjiä.

  5. IGTV:n käyttö

  IGTV on Instagramin sisäinen videopalvelu, jossa käyttäjät voivat julkaista pitkiä videoita. Voit käyttää IGTV:tä sisällöntuotantoon ja jakaa tärkeitä asioita seuraajillesi. Voit ladata IGTV-videoita samalla tavalla kuin tavallisia Instagram-videon jakoa, ja ne näkyvät seuraajiesi IGTV-välilehdellä.

  6. Tarinoiden jakaminen

  Instagram-tarinat ovat lyhyitä kuvia tai videoita, jotka näkyvät 24 tunnin ajan. Voit käyttää tarinoita päivittämään seuraajiasi toiminnastasi ja tapahtumistasi. Voit myös käyttää tarinoita mainostamaan tuotteitasi tai palveluitasi. Voit lisätä tarinoihin hashtagit, maininnat ja linkejä.

  Instagramin käyttö voi olla aluksi hieman pelottavaa, mutta se on helppoa kun opit miten se toimii. Muista olla aktiivinen ja jakaa säännöllisesti kuvia ja videoita, jotta saat seuraajia. Ole positiivinen ja jaa sisältöä, joka kiehtoo ja inspiroi seuraajiasi. Hyvä onni Instagramin käytössä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.