Miten Instagram Poistetaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #2567

  +

  Miten Instagram Poistetaan

  Instagram on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista, joka mahdollistaa kuvien ja videoiden jakamisen ympäri maailmaa. Joillekin ihmisille Instagram voi olla tärkeä tapa jakaa elämän tapahtumia, mutta toisille se voi olla vain stressaava lisä heidän päiväänsä. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, haluat varmasti tietää, miten Instagram poistetaan.

  Ennen kuin aloitat prosessin, on tärkeää huomata, että poistamista ei voi peruuttaa. Kun olet poistanut Instagram-tilisi, kaikki lataamasi kuvat, videot ja kommentit poistetaan pysyvästi, eikä niitä voi palauttaa. Jos tiedät tämän, ja olet silti päättänyt poistaa tilisi, seuraavat ovat vaiheet, jotka sinun on suoritettava.

  1. Kirjaudu sisään Instagram-tiliisi
  Ensimmäinen vaihe on kirjautua Instagram-tilillesi. Jos käytät puhelinta, avaa Instagram-sovellus ja kirjaudu sisään. Jos käytät tietokonetta, mene Instagramin verkkosivustolle, kirjaudu sisään ja siirry profiilisivulle.

  2. Siirry Instagram-tilin poistamissivulle
  Kun olet kirjautunut sisään, sinun on siirryttävä Instagram-tilin poistamissivulle. Tämä sivu löytyy Instagramin verkkosivuston ”Poista tili” -sivulta tai mobiilisovelluksen verkosta.

  3. Valitse syy tilisi poistamiselle
  Instagram haluaa tietää, miksi olet poistamassa tilisi, joten sivulla on luettelo syistä, jotka voit valita. Valitse sopivin syy ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

  4. Vahvista tilin poistaminen
  Nyt sinulta kysytään, haluatko vahvistaa tilin poistamisen. Valitse ”Poista tilini pysyvästi” ja syötä salasanasi. Tämän jälkeen Instagram poistaa tilisi ja sen kaikki sisällöt pysyvästi.

  Huomaa, että jos haluat käyttää samaa käyttäjänimeä tulevaisuudessa, sinun on tehtävä se uudelleen, sillä se vapautuu heti kun olet poistanut tilisi.

  Instagram-tilin poistaminen ei ole hätäinen päätös. Mieti tarkkaan, miksi haluat poistaa tilisi, ja harkitse muita vaihtoehtoja ensin, kuten tilisi käyttämättömyyttä. Muista myös varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot ja kuvat ennen kuin poistat tilisi, jotta voit käyttää niitä tulevaisuudessa tarvittaessa.

  Toivottavasti tämä artikkeli auttoi selventämään Instagram-tilin poistamisen prosessia, ja että päätös on sinulle oikea. Onnea matkaan!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.