Miten Indigo Pois Hiuksista

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #5178

  +
  Miten Indigo Pois Hiuksista?

  Indigoa käytetään usein hiusten värjäämiseen erityisesti pitämään hiusväri kirkkaana ja syvänä. Mutta joskus hiukset voivat reagoida huonosti indigoon, ja sen poistaminen hiuksista voi olla haastavaa. Mutta älä huoli! Tämä artikkeli antaa sinulle muutamia vinkkejä, joita voit käyttää indigon poistamiseen hiuksista.

  Ensinnäkin, kannattaa muistaa, että indigon poistaminen hiuksista voi olla vaikeaa, varsinkin jos se on jo vahvasti levinnyt hiuksiin. Siksi on tärkeää poistaa indigo mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet huomannut, että hiuksesi ovat reagoineet siihen huonosti.

  1. Sitruunamehu

  Sitruunamehu on yksi edullisimmista ja tehokkaimmista tavoista poistaa indigo hiuksista. Sen happopitoisuus auttaa avaamaan hiusten suomukerroksen, jolloin indigo voidaan pestä pois helpommin. Levitä sitruunamehua suoraan hiuksiin ja kääri hiukset pyyhkeeseen. Anna sitruunamehun vaikuttaa hiuksissa vähintään tunti ja huuhtele hiukset shampoolla. Voit toistaa tätä muutaman päivän ajan, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

  2. Sooda

  Voit myös käyttää soodaa poistamaan indigoa hiuksista. Sekoita ruokalusikallinen soodaa shampoon kanssa ja levitä seos hiuksiin. Anna sen vaikuttaa hiuksissa vähintään 15-20 minuuttia ennen huuhtelua hyvin. Vaaleamman hiusvärin omaavien kannattaa olla hieman varovaisempia, sillä sooda voi kuivattaa hiukset.

  3. Valkaisuaine

  Jos edelliset keinot eivät auta, voit käyttää valkaisuainetta hiusten puhdistamiseen. Kuitenkin, valkaisuaine on melko raju keino, ja se voi tehdä hiuksista kuivat ja hauraat, jos sitä käytetään liian voimakkaasti. Siksi on tärkeää, että käytät valkaisuainetta varovasti ja noudatat sen käyttöohjeita huolellisesti.

  Ennen kuin käytät valkaisuainetta hiuksissa, suosittelemme tekemään testin, jotta voit varmistaa, että hiusten kunto sietää valkaisuainetta. Levitä pieni määrä valkaisuainetta hiuksiin ja anna sen vaikuttaa 20 minuuttia. Jos hiukset menettävät väriään, ovat erittäin kuivat, tai jos sinulla on kutinaa tai muita ärsytysoireita, älä käytä valkaisuainetta.

  4. Eteeriset öljyt

  Lopuksi, voit käyttää erilaisia eteerisiä öljyjä, jotka ovat hyödyllisiä hiusten hoitoon ja indigon poistamiseen hiuksista. Rosmariinin eteerinen öljy ja jojobaöljy toimivat erityisen hyvin indigon poistamiseen. Sekoita kaksi tippaa rosmariinin eteeristä öljyä 2 rkl jojobaöljyyn ja hiero seos hiusten juuriin ja koko hiusten pituuteen. Anna seoksen vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ja pese hiukset shampoolla. Tämä hiusnaamio on hyväksi myös hiusten kasvulle.

  Yhteenvetona, indigon poistaminen hiuksista voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Voit käyttää luonnollisia ainesosia ja valkaisuainetta indigon poistamiseen hiuksista. Kokeile näitä keinoja ja löydä sinulle sopiva tapa poistaa indigo hiuksista ilman että vaurioitat hiuksiasi liikaa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.