Miten Ihmiset Näkevät Sinut

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #6011

  +

  Miten Ihmiset Näkevät Sinut

  Kun ihmiset tapaavat toisiaan, ensivaikutelma on tärkeä. Se voi vaikuttaa siihen, miten toiset ihmiset suhtautuvat sinuun. Vaikka emme voi aina muuttaa sitä, miten ihmiset meidät näkevät, voimme tehdä asioita parantaaksemme sitä. Tässä on joitakin vinkkejä siitä, miten sinut nähdään Suomessa.

  Ulkonäkö

  Vaikka tiedämme, että kauneus on katsojan silmässä, ulkonäkömme heijastaa silti sitä, miten toiset meidät näkevät. Se, miten pukeudut, ja hiuksesi ja ihosi kunto vaikuttavat siihen, millaisena sinut nähdään. Suomalaiset ovat yleensä melko rentoja pukeutumisensa suhteen, mutta silti on hyvä pitää mielessä, että huoliteltu ulkonäkö kommunikoi huolehtivaisuudesta itsestäsi.

  Puhetapa ja käytös

  Sanavalintasi ja tapasi puhua vaikuttavat siihen, miten muut sinut näkevät. Suomessa on yleisesti melko suora puhetapa, joka voi tuntua ulkomaalaisille hieman töykeältä. Siksi on hyvä kiinnittää huomiota omaan puhetapaan ja käyttää kohteliaita ilmaisuja, kuten ”kiitos” ja ”ole hyvä”.

  Myös käytöksesi ja eleesi vaikuttavat siihen, millaisena sinut nähdään. Suomalaiset pidetään yleisesti varattuina ja hillittyinä, joten ylireagoiminen tai liian tunteellinen käytös voi vaikuttaa siihen, että sinua ei oteta vakavasti.

  Kulttuurierot

  Suomi on monikulttuurinen maa, mutta sen kulttuuri eroaa monista muista maista. Tämä voi johtaa erilaisiin tapoihin ja käyttäytymismalleihin, jotka voivat olla joko positiivisia tai negatiivisia muille. On tärkeää ymmärtää Suomen kulttuurieroja ja sopeutua niihin.

  Esimerkiksi huumori on Suomessa yleensä melko kuivaa ja ironista. Liian suorasukainen tai herkkä huumori voi vaikuttaa siihen, että sinua ei ymmärretä tai oteta vakavasti. Toisaalta, esimerkiksi kohteliaisuus eleillä, kuten tarjoamalla kahvia, tee tai ruokaa, voi vaikuttaa positiivisesti Suomessa asuvien ihmisten tapaan nähdä sinut.

  Kokemukset ja saavutukset

  Kokemukset ja saavutukset ovat tapa, jolla muut voivat arvioida kykyjäsi ja lahjakkuuttasi. Suomalaiset arvostavat yleensä koulutusta ja ammattiosaamista, joten nämä voivat olla tapoja, jolla voit erottua positiivisesti toisista.

  On myös tärkeää muistaa, että ihmiset näkevät sinut monin tavoin, ja eri tilanteet vaikuttavat siihen, miten he sinut näkevät. Esimerkiksi työhaastattelu on erilainen tilanne kuin ystävien tapaaminen illalla. Muista aina pysyä oma itsesi ja olla avoin uusille kokemuksille.

  Yhteenveto

  Vaikka emme voi muuttaa sitä, miten ihmiset meidät näkevät, voimme tehdä asioita, jotka vaikuttavat siihen, miten meidät nähdään. Huoliteltu ulkonäkö, kohtelias puhetapa ja käytös, kulttuurierojen ymmärtäminen ja kokemusten ja saavutusten esiin tuominen voivat kaikki olla tapoja, joilla voit erottua ihmisten silmissä positiivisesti. Muista kuitenkin, että ihmiset näkevät sinut monin tavoin, ja aito oma itsesi on tärkeintä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.