Miten Helpottaa Korvasärkyä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4605

  +

  Miten Helpottaa Korvasärkyä

  Korvasärky on yleinen vaiva, joka voi aiheuttaa merkittävää kipua ja epämukavuutta. Onneksi on olemassa muutamia tapoja, joilla voit helpottaa korvasärkyä kotona. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin helppoja keinoja lievittää korvasärkyä.

  Mikä aiheuttaa korvasärkyä?

  Korvasärky voi johtua monista syistä, kuten:

  – Korvatulehdus
  – Korvakäytävän tukos
  – Veden joutuminen korvaan
  – Trauma korvaan
  – Lentomuutokset

  Muita mahdollisia syitä ovat hammassärky, sinusinfektiot, leuan nivelhäiriöt ja kasvojen hermojen tulehdukset. Jos sinulla on jatkuvaa korvasärkyä, kannattaa käydä lääkärissä, jotta voidaan selvittää syy ja aloittaa tarvittava hoito.

  Kotikonstit korvasäryn helpottamiseen

  1. Kuuma pakkaus

  Kuuma pakkaus voi auttaa lievittämään korvasärkyä. Kastele pyyhe kuumassa vedessä ja purista se kuivaksi. Aseta sitten pyyhe korvaasi vasten ja pidä sitä noin 15 minuutin ajan. Toista tarvittaessa muutaman tunnin välein.

  2. Korvien hierominen

  Korvien hierominen voi auttaa rentouttamaan korvan lihaksia ja helpottamaan kipua. Hiero korvaa kevyesti sormenpäilläsi muutaman minuutin ajan. Voit myös hieroa korvan ympärillä olevaa aluetta.

  3. Kipulääke

  Ibuprofeeni, parasetamoli ja aspiriini voivat auttaa lievittämään korvasärkyä. Noudatathan valmisteen käyttöohjeita ja varmista, että luet niiden ainesosat, jotta varmistat, että et allergisoi sille.

  4. Suolavesi

  Suolavesi voi auttaa hoitamaan korvatulehdusta ja korvakäytävän tukkeutumista. Sekoita suolaa lämpimään veteen ja kastele vanupuikko seoksessa. Aseta vanupuikko sen jälkeen korvaan ja odota noin 15 minuutin ajan.

  5. Öljy

  Useat öljyt, kuten oliiviöljy ja manteliöljy, voivat auttaa lievittämään korvasärkyä ja korvatulehduksia. Lämmitä öljy hieman ja tiputa muutama tippa korvaan. Ole varovainen, ettet käytä liikaa öljyä.

  Yhteenveto

  Korvasärky voi olla erittäin epämukavaa, mutta onneksi kotikonsteilla voi helpottaa oireita. Jos korvasärky on jatkuvaa tai kroonista, kannattaa kuitenkin aina käydä lääkärillä. Toivottavasti nämä vinkit auttavat lievittämään korvasärkyä huomattavasti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.