Miten Fritsu Tehdään
Takaisin: Miten Fritsu Tehdään0 Vastauksia
- Tämä aihe on tyhjä.
-
JulkaisijaArtikkelit
-
+
Miten Fritsu Tehdään
Mitä tarvitset
- Keittiövaaka
- Kasvisöljyä
- Maissijauhoa
- Vehnäjauhoa
- Vettä
- Suolaa
- Sokeria
- Vatkain
- Siivilä
- Rasvakeitin tai paistinpannu
Fritsu on maukas ja helppo valmistaa suolainen välipala, joka on suosittu ympäri maailmaa. Suomessa fritsu on yleensä tarjolla katuruoissa ja pikaruokapaikoissa. Tämä artikkeli opettaa, kuinka voit valmistaa fritsun helposti kotona.
Vaiheet
- Mittaa 2 dl sokeria, 1 tl suolaa, 3 dl maissijauhoja ja 1 dl vehnäjauhoja keittiövaa’alla.
- Kuumenna öljy – rasvakeittimessä tai paistinpannulla – 190-200 asteeseen.
- Lisää vehnäjauhot ja maissijauhot sekä sokeri, suola ja vesi kulhoon. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi.
( Voit käyttää vatkaajaa, mikäli tarvitset apuvälineen massan sekoittamiseen. )
- Vedä taikina siivilän läpi niin, että seos tulee ohuina nauhoina. (Voit halutessasi käyttää tarvittaessa kahta siivilää.)
- Lisää kuumalle öljyyn 1 rkl taikinaa kerrallaan, varmistaen että öljy ei roisku yli.
- Paista fritsuja kultaisiksi; noin 3-5 minuuttia per kappale, jotta niistä tulee rapeita ja maukkaita.
- Nosta paistetut fritsut valuttaaksesi ylimääräisen öljyn pois.
- Mausta fritsut halutessasi esimerkiksi ripottelemalla päälle suolaa.
- Tarjoile fritsut lämpimänä parhaiten esimerkiksi dipin kanssa:
Fritsun dippi:
Tee perusmajoneesista dippi lisäämällä sinappia, ketsuppia tai hunajaa ja tarvittavissa mausteita kuten valkosipulia, pippuria tai chilii.
Nyt sinun on helppo valmistaa fritsuja kotona! Hyvää ruokahalua!
**
-
JulkaisijaArtikkelit
- Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.