Miten Facebookissa Vaihdetaan Nimi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1181

  +

  Miten Facebookissa Vaihdetaan Nimi?

  Jos olet Suomessa asuva henkilö ja haluat vaihtaa Facebookissa nimeäsi, se onnistuu helposti muutamalla askeleella. Tässä artikkelissa kerromme, miten Facebookissa vaihdetaan nimi ja mitä asioita tulee ottaa huomioon nimen vaihtamisessa.

  Kuinka vaihdan Facebook-nimen?

  1. Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea vaakaviivaa ja valitse ”Asetukset”
  3. Valitse vasemman puoleisesta sivupalkista ”Yleiset”
  4. Paina ”Muokkaa” nimen kohdalla
  5. Kirjoita uusi nimi ja paina ”Arvioi nimimuutos”
  6. Tarkista, että uusi nimi vastaa Facebookin nimeä koskevia sääntöjä ja paina ”Lähetä”
  7. Saat ilmoituksen, kun uusi nimi on hyväksytty

  Huomioitavia asioita nimen vaihtamisessa

  Facebookissa on joitakin rajoituksia nimen vaihtamisessa. Sinun tulee käyttää omaa oikeaa nimeäsi, etkä voi käyttää esimerkiksi yrityksen nimeä tai muita epätavallisia nimiä. Nimeä ei myöskään voi muuttaa yli kahdeksan kertaa 60 päivän aikana.

  Lisäksi on tärkeää huomioida, että nimenmuutos voi näkyä vain joillekin ystävillesi tai Facebookin käyttäjille, jos sinulla on esimerkiksi rajoitettu yksityisyysasetus. Nimi vaihtuu myös kaikkiin aiempiin julkaisuihisi ja kommentteihisi, joten on hyvä huomioida, miten uusi nimi vaikuttaa vanhoihin julkaisuihin.

  Jos Facebook hylkää nimenmuutoksen, se voidaan muuttaa uudestaan aikaisintaan 60 päivän kuluttua. Siksi on tärkeää tarkistaa etukäteen, että uusi nimi täyttää Facebookin nimeä koskevat säännöt.

  Yhteenveto

  Facebook-nimen vaihto on helppoa, kunhan muistaa käyttää omaa oikeaa nimeä ja tarkistaa, että uusi nimi vastaa Facebookin nimeä koskevia sääntöjä. Nimen vaihtaminen vaikuttaa kaikkiin aiempiin julkaisuihin ja kommentteihin, joten on hyvä huomioida myös tämä seikka.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.