Miten Eurojackpot Pelataan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5868

  +

  Miten Eurojackpot Pelataan

  Eurojackpot on yksi Euroopan suurimmista lottopeleistä, johon voi osallistua kaikkialta Suomesta. Pelissä valitaan 5 päänumeroa väliltä 1-50 sekä kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. Eurojackpotilla on myös mahdollisuus voittaa useita eri palkintoja, mikä tekee siitä mielenkiintoisen pelin kaikille rahapelien ystäville.

  Pelikuponki voidaan ostaa kaikilta Suomen Veikkaus-kaupoilta, joissa myydään myös muita lottopeliä. Eurojackpotin pelikuponki maksaa 2,50€. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi myös pelata Eurojackpotia verkossa Veikkauksen nettisivuilla. Pelaaja voi valita haluamansa numerot itse tai käyttää automaattista arpajärjestelmää, joka arpoo numerot puolestasi.

  Eurojackpot-pelin jättipotti voi kasvaa jopa 90 miljoonaan euroon asti, mutta jos päävoittoa ei voiteta, palkinto siirtyy seuraavalle viikolle ja lisätään seuraavan viikon arvonnan jättipottiin. Palkinnot jaetaan seuraavien kaavojen mukaan:

  – 5 päänumeroa + 2 tähtinumeroa = Jättipotti
  – 5 päänumeroa + 1 tähtinumero = Toiseksi suurin palkinto
  – 5 päänumeroa = Kolmanneksi suurin palkinto
  – 4 päänumeroa + 2 tähtinumeroa = Neljänneksi suurin palkinto
  – 4 päänumeroa + 1 tähtinumero = Viidenneksi suurin palkinto
  – 4 päänumeroa = Kuudenneksi suurin palkinto
  – 3 päänumeroa + 2 tähtinumeroa = Seitsemänneksi suurin palkinto
  – 3 päänumeroa + 1 tähtinumero = Kahdeksanneksi suurin palkinto
  – 2 päänumeroa + 2 tähtinumeroa = Yhdeksänneksi suurin palkinto
  – 3 päänumeroa = Kymmenenneksi suurin palkinto
  – 1 päänumero + 2 tähtinumeroa tai 2 päänumeroa + 1 tähtinumero = Yksitoista suurinta palkintoa

  Eurojackpotin arvonta suoritetaan kerran viikossa perjantaisin Helsingissä. Arvonnan ajan pelaaja voi seurata pelin edistymistä Veikkauksen nettisivulta.

  Ennen osallistumista Eurojackpotiin, peliin kannattaa tutustua huolella ja varmistua, että ymmärrät pelin säännöt ja mahdolliset voitot. Pelikuponkiin löydät ohjeet Veikkauksen nettisivuilta.

  Summa summarum, Eurojackpot on jännittävä ja helppo peli Suomessa asuville ihmisille, jotka voivat pelata sitä missä tahansa Veikkaus-kioskissa tai verkossa. Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään pelin perusasiat. Pelaa vastuullisesti ja muista, että lottopeleissä voittojen saaminen on harvinaista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.