Miten Estää Tekstiviestit Tietystä Numerosta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #5111

  +
  Miten estää tekstiviestit tietystä numerosta?

  Tekstiviestien vastaanottaminen on tärkeä osa nykypäivän kommunikaatiota. Valitettavasti on olemassa tilanteita, joissa haluat lopettaa tietyn numeron lähettämien viestien vastaanottamisen. Tämä voi olla henkilökohtainen päätös esimerkiksi silloin, kun kyse on häirinnästä tai haitallisesta sisällöstä. Onneksi esteiden asettaminen tietystä numerosta tulevien viestien vastaanottamiseen on helppoa. Tässä artikkelissa neuvomme, miten tämä käytännössä hoituu.

  1. Soita operaattorille

  Yksi tapa estää tietyn numeron lähettämät tekstiviestit on ottaa yhteyttä omaan operaattoriin ja pyytää tietty numeropari estettäväksi. Tämä on helppo prosessi ja useimmat operaattorit antavat ohjeet eston asettamiseen verkkosivustollaan tai sovelluksissaan. Operaattorit tarjoavat myös usein asiakaspalvelua – joten jos tarvitset apua esteen asettamisessa, voit soittaa heille.

  2. Käytä puhelimen käyttöjärjestelmän estolistaa

  Useimmat älypuhelinten käyttöjärjestelmät, kuten Android ja iPhone, sisältävät estolistatoiminnon. Tämä antaa käyttäjän lisätä tietyn numeron esteiden listaan, mikä estää heidän lähettämänsä viestit. Tämä ominaisuus ei välttämättä ole automaattisesti käytössä – joten sinun täytyy käydä läpi puhelimesi asetukset löytääksesi estolistan – mutta kerran löydettyäsi ominaisuuden sen käyttö ei ole vaikeaa. Puhelimen käyttöjärjestelmän estolistaa voidaan käyttää myös estämään puheluita.

  3. Käytä kolmannen osapuolen sovelluksia

  Jos et halua tai halua käyttää puhelimesi estolistaa tai ottaa yhteyttä operaattoriin, voit käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia. Sovellukset kuten Truecaller ja Mr. Number antavat käyttäjän estää puheluja ja tekstiviestejä tietystä numerosta, ja ne ovat helppoja asentaa ja käyttää. Nämä sovellukset ovat myös usein ilmaisia, mutta joskus maksavat pieniä kertamaksuja laajennetusta toiminnallisuudesta.

  4. Älä vastaa viesteihin

  Vaikka edellä mainitut keinot voivat olla tehokkaita, on tärkeää muistaa, että yksinkertaisin tapa käsitellä tekstiviestien häirintää on olla reagoimatta niihin. Vaikka se voi olla houkuttelevaa vastata viestiin ja pyytää henkilöä lopettamaan, parhaitten periaate on jättää viesti huomiotta. Tämä auttaa välttämään lisähyökkäyksiä. Jos jatkuva häirintä jatkuu, on silti tärkeää ottaa yhteyttä operaattoriin tai viranomaisiin.

  Yhteenveto

  Tietystä numerosta tulevien tekstiviestien esto on helppoa. Voit estää viestit soittamalla omaan operaattoriin, käyttämällä puhelimen käyttöjärjestelmän estolistaa tai käyttämällä kolmannen osapuolen sovelluksia. Tärkeintä on pitää mielessä, että paras tapa hoitaa tilanne on olla vastaamatta viesteihin. Jos häirintä jatkuu, on syytä ottaa yhteyttä viranomaisiin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.