Miten Estää Mainokset Chromessa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #651

  +
  Miten estää mainokset Chromessa

  Internet on nykypäivänä täynnä mainoksia, ja joillekin niiden jatkuva näkeminen voi olla häiritsevää. Onneksi selaimemme, kuten Google Chrome, tarjoaa useita tapoja estää mainoksia, jotta voimme surffailla verkossa rauhallisesti ja keskittyä olennaiseen. Tässä on joitain tapoja estää mainokset Chromessa:

  1. AdBlock Plus -lisäosa

  AdBlock Plus on yksi suosituimmista mainosten estäjistä, joka toimii Google Chromessa. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja se estää mainosten näyttämisen automaattisesti. Lisäksi se voi estää mainokset sosiaalisessa mediassa ja muilla verkkosivustoilla.

  2. AdBlocker Ultimate -lisäosa

  AdBlocker Ultimate on toinen vaihtoehto mainosten estoon Chromessa. Se on tehokas ja helppo käyttää ilmaisohjelma, joka toimii yleisimpien mainosten estäjien lisäksi myös aggressiivisempia mainoksia vastaan. Lisäksi se voi piilottaa tietyt mainokset, jotka muut mainosten estäjät voivat ohi.

  3. UBlock Origin -lisäosa

  UBlock Origin on erinomainen mainosten estäjä Chromessa. Se blokkaa mainokset ja minimoi verkkosivustojen latausajan, jolloin sivut avautuvat nopeammin. UBlock Origin on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on turvallinen ja helppo käyttää.

  4. Verkkosivujen isännän tiedostojen muokkaus

  Jos et halua käyttää lisäosia, voit estää mainokset Chromessa muokkaamalla verkkosivujen isännän tiedostoa. Tiedosto sisältää sivustoilla käytettävät mainosten osoitteet, joten voit poistaa ne käsin. Huomaa kuitenkin, että tämä voi olla aikaa vievää ja virhealtista.

  5. Käytä VPN-palvelua

  VPN-palvelun käyttö voi auttaa estämään mainokset Chromessa. VPN-palvelu piilottaa IP-osoitteesi ja estää mainosten kohdistamisen siihen. Tämä voi olla hyödyllistä varsinkin, jos käytät julkisia Wi-Fi-verkkoja.

  Nämä ovat muutamia tapoja estää mainokset Chromessa. On tärkeää muistaa, että mainokset ovat tärkeä tulonlähde monille verkkosivustoille, ja niiden estäminen voi haitata niiden liiketoimintaa. Siksi muista käyttää mainosten estoa vain, jos ne häiritsevät sinua liikaa tai on luvallista muuttaa sisältöä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.