Miten Energiahoito Tehdään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #4067

  +

  Miten energiahoito tehdään?

  Energiahoito on vaihtoehtoinen hoitomuoto, joka perustuu ajatukseen kehon energiakentistä. Energiahoito voidaan tehdä monin eri tavoin, kuten hieromalla, painelemalla, lämmittämällä tai hoitoistuntoa varten säveltämällä musiikkia tai käyttämällä erilaisia välineitä.

  Energiahoitoa käytetään usein lievittämään stressiä ja ahdistusta, auttamaan unihäiriöistä kärsiviä tai lievittämään kipuja. Vaikka energiahoito ei ole lääkehoito, monet ovat kuitenkin kokeneet sen olevan hyödyllistä ja tehokasta. Alla on esitelty muutamia esimerkkejä yleisimmistä energiahoitomuodoista.

  Reiki

  Reiki on japanilainen hoitomuoto, joka perustuu ajatukseen kehon energiajärjestelmästä. Reikissa hoitaja käyttää käsien liikkeitä ja painalluksia painaen kehon tiettyjä kohtia, jotta energia pääsee vapaasti virtaamaan ja siten parantamaan kehoa. Reiki-hoidon aikana hoitaja pyrkii poistamaan kehon blokkeja tai tukoksia, jotka estävät energiavirtauksen.

  Aura- ja chakrahoidot

  Aura- ja chakrahoidot keskittyvät aurasiin ja chakroihin – kehon energiakenttiin. Aurahoidossa hoitaja käyttää yleensä käsiään tunnustellakseen aurasi eri kerroksia ja värejä, kun taas chakrahoidossa hoitaja keskittyy kehon seitsemään chakraan, energiakeskukseen. Hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja vahvistaa kehon energiajärjestelmää.

  Quantum Touch

  Quantum Touch on hoitomuoto, joka perustuu hoitajan käsiin ja keskittymiseen kehon omiin energiavirtoihin. Quantum Touchin tavoitteena on lisätä kehon energiaa ja värähtelytasoa, auttaen kehoa itsensä parantamisprosessissa.

  Intuitiivinen energiahoito

  Intuitiivisessa energiahoitomuodossa hoitaja keskittyy tuntemaan kehon ja sen energiakentän. Hoitoja tehdään usein intuitiivisesti ja hoitajan kädet voivat siirtyä kehon eri alueille tuntemuksen ja energiavirtojen mukaan.

  Miten energiahoidot tehdään?

  Energiahoitoja voi saada ammattilaisilta tai opetella tekemään itse kotona. Monet terapeutit tarjoavat energiahoitoja, mutta tarjolla on myös monia eri vaihtoehtoja verkossa. Online-kursseja löytyy helposti ja monet niistä ovat ilmaisia tai edullisia.

  Jos olet kiinnostunut kokeilemaan energiahoitoa, kannattaa aloittaa alusta. Aloita esimerkiksi Reiki 1 kurssilla tai tutki chakroja ja niiden merkityksiä. Muista myös, että jokaisella meistä on oma energiakenttämme, joten energiahoito vaikuttaa jokaiseen eri tavalla. Aina kun aloitat uuden hoitomuodon, keskity aina avoimesti vastaanottamaan sitä.

  Energiahoito on yksi vaihtoehto monille eri perinteisille lääketieteellisille hoitomuodoille. Kuten kaikkien muidenkin hoitomuotojen kohdalla, on tärkeää tunnistaa omat tarpeet ja löytää hoito, joka parhaiten sopii sinulle. Muista aina keskustella lääkärisi kanssa ensin, jos olet miettinyt energiahoitoa hoitovaihtoehtona.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.