Miten Edetä Tapailusta Seurusteluun

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #39

  +
  Miten Edetä Tapailusta Seurusteluun

  Seurustelusuhteen aloittaminen on jännittävä mutta myös pelottava asia. On tärkeää muistaa, että jokaisella parilla on oma tapansa edetä suhteessa. Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia vinkkejä siitä, miten voit edetä tapailusta seurusteluun.

  Aloita keskustelu

  Ensimmäinen askel on avoimen kommunikaation aloittaminen. Kerro hänelle, että sinulle merkitsee paljon hänen kanssaan vietetty aika ja että olet kiinnostunut tutustumaan häneen paremmin. Esitä hänelle kysymyksiä hänen elämästään, harrastuksistaan ja tavoitteistaan.

  Älä kiirehdi

  On tärkeää muistaa, että jokainen ihminen etenee suhteessa omalla tahdillaan. Älä siis pakota ketään seurustelusuhteeseen, vaan anna molemmille aikaa tutustua toisiinsa ja miettiä, mitä haluavat. Jos toinen osapuoli sanoo, että hän haluaa ottaa asiat hitaammin, kunnioita hänen toiveitaan.

  Vietä aikaa yhdessä

  Jos tunnette toisenne jo jonkin verran, ehdota hänelle yhteistä tekemistä, joka kiinnostaa molempia. Voitte esimerkiksi lähteä kävelylle, elokuviin tai ulos syömään. Tärkeintä on, että vietätte aikaa yhdessä ja tutustutte toisiinne paremmin.

  Ole rehellinen

  On tärkeää olla rehellinen tunteistaan. Kerro toiselle, mitä tunnet häntä kohtaan. Jos haluat edetä seurustelusuhteeseen, kerro se hänelle. Jos olet epävarma, voit kysyä häneltä, miten hän itse suhtautuu suhteeseen. Rehellisyys on aina paras vaihtoehto.

  Aseta rajat

  On hyvä asettaa rajat ja selkeät odotukset suhteen alkuvaiheessa. Kerro, mitä haluat suhteelta ja millaisiin asioihin olet valmis. Näin voitte molemmat olla samalla sivulla suhteen suunnasta ja tavoitteista.

  Kunnioita toisiaan

  Kunnioita toista osapuolta ja hänen ajatuksiaan. Älä painosta toista osapuolta tekemään mitään, mitä hän ei halua. Suhteen tulee perustua molemminpuoliseen kunnioitukseen ja luottamukseen.

  Johtopäätös

  Seurustelusuhteen aloittaminen voi olla jännittävä ja samalla pelottava asia. On tärkeää muistaa, että jokainen ihminen etenee suhteessaan omalla tahdillaan. On tärkeää olla rehellinen ja kertoa tunteistaan avoimesti. Muista myös asettaa selkeät odotukset suhteen alkuvaiheessa ja kunnioittaa toisiaan. Suhteen eteneminen on pitkälti kiinni teistä molemmista, joten seuratkaa omia tunteitanne ja etenemistänne yhdessä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.