Miten Easypark Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4212

  +
  # Miten Easypark Toimii?

  Easypark on kätevä mobiilipalvelu, joka helpottaa pysäköintiä monissa Suomen kaupungeissa. Palvelun avulla voit hoitaa pysäköinnin maksamisen ja seurannan suoraan älypuhelimesi kautta, jolloin sinun ei tarvitse etsiä maksuautomaatteja tai huolehtia pysäköintikiekon käytöstä. Tässä artikkelissa käydään läpi Easyparkin käyttö vaihe vaiheelta.

  ## Vaihe 1: Lataa Easypark-sovellus

  Ensimmäinen vaihe Easyparkin käytössä on ladata sovellus omaan älypuhelimeesi. Sovellus on ladattavissa sekä App Storesta että Google Playsta. Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, voit luoda itsellesi käyttäjätilin.

  ## Vaihe 2: Rekisteröidy palveluun

  Kun käyttäjätili on luotu, sinun tulee rekisteröidä autosi tiedot palveluun. Voit tallentaa useamman auton tiedot, jos tarvitset pysäköintipalvelua useamman auton kohdalla. Huomioi, että rekisteröidessäsi autosi tulee olla voimassa olevasti katsastettu ja liikennekäytössä.

  ## Vaihe 3: Valitse pysäköintialue

  Kun olet rekisteröinyt autosi, voit aloittaa pysäköinnin maksamisen Easyparkilla. Valitse ensin pysäköintialue, jolla haluat käyttää palvelua. Palvelun käyttöalue kattaa tällä hetkellä yli 100 paikkakuntaa Suomessa.

  ## Vaihe 4: Syötä pysäköintiaika

  Kun olet valinnut oikean pysäköintialueen, voit syöttää halutun pysäköintiajan. Huomioi, että pysäköintiaikaa voi jatkaa tarvittaessa suoraan sovelluksen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse palata parkkipaikalle lisäämään pysäköintikiekkoa tai maksamaan uutta pysäköintilippua.

  ## Vaihe 5: Vahvista maksu

  Kun olet syöttänyt pysäköintiajan, voit maksaa pysäköinnin suoraan sovelluksen kautta. Vahvista maksu sovelluksessa ja sinulle lähetetään viesti, joka vahvistaa onnistuneen maksun. Muista, että mikäli unohdat maksaa pysäköinnin tai jätät sen maksamatta, voit saada siitä pysäköintivirhemaksun.

  ## Vaihe 6: Seuraa pysäköintiä

  Kun maksu on suoritettu, voit seurata pysäköintiä suoraan sovelluksen kautta. Sovellus näyttää jäljellä olevan pysäköintiajan ja ilmoittaa, kun pysäköintiaika on päättymässä. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkaa pysäköintiä suoraan sovelluksen kautta, vaikka et olisi itse parkkipaikalla.

  ## Yhteenveto

  Easyparkin käyttö on erittäin helppoa ja joustavaa. Palvelun avulla voit pysäköidä autosi monissa Suomen kaupungeissa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pysäköinnin maksamisesta tai pysäköintikiekon käytöstä. Muista kuitenkin huolehtia siitä, että pysäköinti on aina maksettu ja voimassa oleva, jotta vältät pysäköintivirhemaksut.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.