Miten Dvd Muistitikulle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #1218

  +
  Miten tallentaa DVD levyltä muistitikulle? Tämä on kysymys, joka voi olla monelle Suomessa asuvalle henkilölle tuttu. DVD-levyjen tallentaminen on perinteisesti ollut yksi tapa säilyttää elokuvia ja muita videoita, mutta kun maailma on siirtymässä yhä enemmän digitaalisten tiedostojen käyttöön, muistitikkujen käyttöön siirtyminen on entistäkin järkevämpää. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten DVD-levyltä voi siirtää tiedostot muistitikulle.

  Ensimmäinen askel on tarkistaa, että tietokoneessa on DVD-asema ja USB-portti, johon muistitikku voidaan liittää. Kun tämä on varmistettu, on aika aloittaa prosessi. Tämä prosessi on helppo ja sen tekeminen vie vain muutaman minuutin aikaa.

  1. Aloita avaamalla DVD-asema ja varmista, että DVD-levy on sisällä.

  2. Muista, että DVD-levyllä voi olla useita tiedostoja, joten on varmistettava, että pääset käsiksi kaikkiin tiedostoihin. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen ladata erityinen ohjelmisto, joka auttaa avaamaan DVD-levyn sisällön.

  3. Kun olet päässyt käsiksi DVD-levyn sisältöön, valitse kaikki haluamasi tiedostot ja kopioi ne tietokoneen muistiin.

  4. Kun kaikki haluamasi tiedostot on siirretty tietokoneeseen, voit liittää muistitikun USB-porttiin.

  5. Valitse nyt haluamasi tiedostot uudelleen ja kopioi ne muistitikulle.

  6. Tarkista, että kaikki haluamasi tiedostot ovat varmasti siirretty muistitikulle.

  Voilà! Tiedostot on siirretty DVD-levyltä muistitikulle. Tämä prosessi on helppo ja nopea. Muistitikku on myös kätevä tapa varmuuskopioida tärkeitä tietoja tai kuvia, ja se on entistä suositumpi vaihtoehto tällä digitaalisella aikakaudella.

  On tärkeää huomata, että DVD-levyillä saattaa olla erilaisia suojausmekanismeja, kuten CSS-suojaus, joka voi estää tiedostojen kopiointia. Tällaisissa tapauksissa on syytä tutkia, onko olemassa ohjelmistoja, jotka voivat kiertää näitä suojauksia.

  Lopuksi, varmista, että muistitikku on oikeassa formaatissa tallennusta varten. Useimmissa tapauksissa FAT32-formaatti on suositeltava, sillä se on yleinen formaatti, jota voidaan käyttää yleisesti eri käyttöjärjestelmissä.

  Yhteenvetona siis todettakoon, että DVD-levyltä muistitikulle siirtäminen on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi kovinkaan suurta asiantuntemusta. Tämä on myös kätevä tapa tallentaa elokuvia ja muita videoita, joita haluat katsoa myöhemmin. Muistitikku on edullinen ja kätevä tapa kuljettaa tietokoneen tiedostoja mukana missä ikinä kuljetkin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.