Miten Berliinin Lentokentältä Keskustaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #74

  +

  Miten Berliinin lentokentältä keskustaan

  Berliini on Saksan pääkaupunki ja yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista. Berliinin lentokentät, joita on kolme, ovat erittäin tärkeitä kohteita matkustaessa kaupunkiin. Tässä on kuvaus siitä, miten pääset Berliinin lentokentältä keskustaan.

  Berliinin Schönefeldin lentokenttä keskustaan

  Berliinin Schönefeldin lentokenttä sijaitsee noin 18 km päässä Berliinin keskustasta.

  Julkinen liikenne

  Voit ottaa junan lentokentältä Berliinin keskustaan. Schönefeldin lentokenttä on yhdistetty Berliinin kaupunkijunajärjestelmään. Voit ottaa junan S9- tai S45-linjalla. Junamatka kestää noin 30 minuuttia.

  Taksi

  Voit myös ottaa taksin lentokentältä Berliinin keskustaan. Taksimatka kestää noin 30-40 minuuttia riippuen liikenteestä ja maksaa noin 30-40 euroa.

  Berliinin Tegelin lentokenttä keskustaan

  Berliinin Tegelin lentokenttä sijaitsee noin 8 km päässä Berliinin keskustasta.

  Julkinen liikenne

  Voit ottaa bussin lentokentältä Berliinin keskustaan. Voit ottaa bussin TXL-linjalla, joka vie sinut suoraan Berliinin päärautatieasemalle (Hauptbahnhof). Bussimatka kestää noin 20-30 minuuttia.

  Taksi

  Voit myös ottaa taksin lentokentältä Berliinin keskustaan. Taksimatka kestää noin 20-25 minuuttia riippuen liikenteestä ja maksaa noin 20-30 euroa.

  Berliinin Brandenburgin lentokenttä keskustaan

  Berliinin Brandenburgin lentokenttä on uusi lentokenttä, joka korvaa Schönefeldin ja Tegelin lentokentät. Lentokenttä sijaitsee noin 18 km päässä Berliinin keskustasta.

  Julkinen liikenne

  Berliinin Brandenburgin lentokenttä on yhdistetty Berliinin kaupunkijunajärjestelmään, U-Bahn-järjestelmään ja S-Bahn-järjestelmään. Voit ottaa junan tai bussin lentokentältä keskustaan. Junamatka kestää noin 30 minuuttia.

  Taksi

  Voit myös ottaa taksin lentokentältä Berliinin keskustaan. Taksimatka kestää noin 30-40 minuuttia riippuen liikenteestä ja maksaa noin 30-40 euroa.

  Suosittelemme valitsemaan julkisen liikenteen vaihtoehdon Berliinin lentokentiltä keskustaan kuljettaessa. Se on nopeaa, helppoa ja edullista. Berliinin julkinen liikenne on luotettavaa ja matka on mukava, vaikka sinulla olisi matkatavaroita mukanasi. Valitse paras vaihtoehto tarpeiden ja budjetin mukaan, ja nauti matkastasi Berliinin kauniissa kaupungissa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.