Miten Avata Sim Kortti Iphone

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5211

  +

  Miten avata SIM-kortti iPhoneen?

  iPhone on yksi suosituimmista matkapuhelinmalleista, jota käyttävät ihmiset ympäri maailmaa. Yksi tärkeimmistä asioista iPhonea ostettaessa on SIM-kortin asettaminen, joka mahdollistaa puheluiden soiton ja tekstiviestien lähettämisen. Jos olet vasta ostanut iPhonea tai vaihtanut uuteen SIM-kortin, tässä on yksinkertainen opas siitä, miten iPhone SIM-kortti avataan.

  Vaihe 1: Sammuta iPhone

  Ensimmäinen askel SIM-kortin asettamiseksi iPhoneen on sammuttaa matkapuhelin. Tämä estää vahingossa napsauttamasta erilaisia painikkeita ja sovelluksia, jotka voivat johtaa vialliseen toimintaan. Sammuta iPhone painamalla ja pitämällä laitteen virtanäppäintä, kunnes näytöllä näkyy ”Liukusammutus”. Vedä liukusäädin oikealle ja anna laitteen sammutua.

  Vaihe 2: Etsi SIM-kortin asettamispaikka

  Seuraavaksi sinun on etsittävä iPhoneen SIM-kortin asettamispaikka. iPhoneissa on sisäänrakennetut SIM-kortin asettamispaikat, jotka vaihtelevat mallin mukaan. Uudissa iPhone-malleissa SIM-kortin asettamispaikka löytyy usein laitteen oikealta puolelta. Voit käyttää SIM-kortin asettamiseen tarjottua työkalua tai minkä tahansa paperiliitinapin kärkiä. Aseta työkalu asettamispaikan pienen kokoisen reiän alle ja paina kevyesti. Tämä vapauttaa SIM-kartan.

  Vaihe 3: Aseta SIM-kortti paikalleen

  Kun olet saanut SIM-kortin paikan auki, on aika asettaa SIM-kortti paikalleen. Aseta SIM-kortti varovasti SIM-korttipaikkaan, kunnes se lukittuu paikalleen. Huomaa, että SIM-kortin asennussuunta iPhoneen voi vaihdella mallin mukaan. SIM-kortin asennussuunta iPhoneen on yleensä merkitty laatikkoon, johon SIM-kortti sopii.

  Vaihe 4: Käynnistä iPhone

  Kun olet asettanut SIM-kortin paikalleen, on aika käynnistää iPhone. Paina virtapainiketta, kunnes iPhone käynnistyy uudelleen. Kun matkapuhelin käynnistyy, näet sen alla ”Tervetuloa” näytön. Syötä PIN-koodi, jos SIM-kortti on suojattu pin-koodilla.

  Toimettovuusalusta

  Kun olet avannut SIM-kortin iPhoneen, sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkia sisältöä, joka vaatii älypuhelinta. Voit soittaa puheluja, lähettää tekstiviestejä ja käyttää internettiä. Huomaa, että jos et ole vielä aktivoinut SIM-korttia, joudut ehkä noudattamaan lisätoimenpiteitä, kuten rekisteröitymisen operaattorilla. SIM-kortin asennus iPhoneen on yksi tärkeimmistä askelista iPhone-käyttöönotossa.

  Johtopäätös

  Siellä sinulla on se! Tässä artikkelissa opit, miten iPhone SIM-kortti avataan. SIM-kortin asennus iPhoneen ei ole monimutkainen prosessi, mutta se vaatii tarkkaa käsittelyä. Muista sammuttaa iPhone aina, kun haluat avautua SIM-korttipaikka. Kun olet asettanut SIM-kortin paikalleen ja käynnistänyt iPhone, olet valmis käyttämään kaikkia iPhone-toimintoja. Vaikka SIM-kortin asennus voi ensin tuntua haastavalta, se on todella helppo tehtävä, kun olet oppinut tekemään sen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.