Miten Asentaa Google Aloitussivuksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #6207

  +

  Miten Asentaa Google Aloitussivuksi?

  Google on nykyään yksi maailman käytetyimmistä hakukoneista ja monen ihmisen ensimmäinen valinta selaimen aloitussivuksi. Oletko sinäkin halukas asentamaan Google aloitussivuksesi, mutta et tiedä miten se tehdään? Ei hätää, tässä artikkelissa käymme läpi askel askeleelta miten se tehdään.

  1. Avaa selain

  Aloita avaamalla sinulle tuttu nettiselain. Suosituimpia selaimia ovat Chrome, Firefox ja Safari. Tässä artikkelissa käytämme Chrome-selainta esimerkkinä.

  2. Avaa asetukset

  Kun olet avannut selaimen, klikkaa oikean yläkulman kolmea pistettä. Tämä avaa valikko, josta voit valita “Asetukset”. Klikkaa sitä.

  3. Aseta aloitussivuksi Google

  Tämän jälkeen sinulle avautuu “Asetukset”-sivu, josta voit valita asetukset kategorioittain. Klikkaa vasemmalla olevaa “Avaaminen”-välilehteä. Täältä voit nyt asettaa aloitussivuksesi. Valitse kohta “Avaa tietty sivu tai joukko sivuja” ja klikkaa sen vieressä olevaa “Aseta sivut”-linkkiä.

  4. Lisää Google aloitussivuksesi

  Nyt voit kirjoittaa haluamasi sivun osoitteen. Haluat siis asettaa Google aloitussivuksesi, joten kirjoita osoitteeksi “www.google.fi”. Paina “Enter”-näppäintä ja avaa sivu.

  5. Tallenna asetukset

  Kun avaat Google aloitussivun, sinun tarvitsee vain sulkea selaimesi ja avata se uudelleen. Google näkyy nyt aloitussivunasi! Muista vielä tallentaa asetukset klikkaamalla “Valmiit” painiketta.

  Lopuksi

  Näin yksinkertaista se oli! Nyt sinun ei tarvitse enää olla turhautunut, kun selain avautuu aina väärälle sivulle. Google on nyt asetettu aloitussivuksi ja voit etsiä kaikki tarvitsemasi tiedot nopeammin ja helpommin. Muista myös, että saatavilla on lukuisia muita hakukoneita ja selaimia, joten voit valita sen, joka parhaiten sopii sinulle. Eikä tämä koske vain Googlea – voit käyttää tätä ohjeistusta minkä tahansa aloitussivun asettamiseen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.